Bryton Rider 320 – Funcții avansate la un preț prietenos

 
" Bryton Rider 320 s-a născut din dorința ca noile funcții avansate existente în modelele scumpe să fie disponibile și marelui public într-un model cu preț prietenos."
 

Bryton Rider 320
 
Pentru ca acest deziderat să fie fezabil, computerul a fost abordat ca un proiect nou-nouț și nu un upgrade la un model existent. A primit afișajul extra clar de la Rider 420, comunicarea se realizează prin varianta cea mai rapidă  ANT+/BLE , oferă suport  pentru Power Meter pentru amândouă pedale, măsurare de altitudine cu senzor barometric și iar pentru semnal GPS oferă suport pentru toate sistemele GNSS. Computerul oferă până la 72 de funcții. Pentru a avea transfer de date la viteză maximă, are norma BLE 5.0. Desigur, și pentru acest model funcționează sincronizarea cu Strava/Training Peaks/Selfloops/Relive.
 
Bryton Rider 320
Afișaj cu vizibilitate și contrast ridicat
 
Dispozitivul a fost proiectat având dorința de a avea cea mai bună lizibilitate pentru un afișaj monocolor de 2,3". Îmbinarea optică asigură o vizibilitate optimă din aproape orice unghi, fără interferențe perturbatoare. Poate să afișeze până la 8 date pe o pagină pentru ca ciclistul să fie informat în fiecare clipă despre toate caracteristicile importante a pedalării, fără să fie nevoie de apăsarea butoanelor. 
 
 
Afișaj cu contrast și lizibilitate ridicată
 
Compatibilitate senzori ANT+/BLE
 
Rider 320 are o compatibilitate ridicată și la senzori: oferă suport pentru senzori de viteză, cadență și puls ANT+ și BLE, iar pentru power meter compatibilitate ANT+. Utilizează ultima tehnologie de Bluetooth, adică BLE 5.0, pentru a avea o viteză mare și stabilitate ridicată la transfer date..
 
 
Compatibilitate senzori ANT+/BLE
 
Calibrare power meter și suport pentru senzor pedale
 
Rider 320 permite introducerea lungimii brațului pedalier pentru a avea date și mai precise pentru puterea utilizată. De asemenea oferă conectivitate și pentru măsurarea puterii pe fiecare pedală în parte. 
 
 
Calibrare power meter și suport pentru senzor pedale
 
Toate sistemele GNSS – dispozitivul oferă suport pentru toate cele cinci sisteme de poziționare pe bază de satelit
 
Ciclocomputerul Rider 320 oferă suport pentru toate cele cinci sisteme de poziționare pe bază de satelit: GPS, Glonass (Rusia), BDS (China), Galileo (Europa) și QZSS (Japonia). Conlucrarea cu mai multe sisteme de sateliți are ca rezultat o găsire mai rapidă a sateliților și o poziționare mai precisă, mai ales atunci când nu există vedere directă către sateliți, de pildă în pădure, în munți sau între blocuri înalte.  
 
 
GNSS total  - dispozitivul oferă suport pentru toate cele cinci sisteme de poziționare pe bază de satelit 
 
Lumină de fundal reglabilă
 
Rider 320 dispune de retroiluminare reglabilă pentru a asigura o vizibilitate maximă indiferent de noapte sau zi. 
 
 
Lumină de fundal reglabilă
 
 
Rider 320 front
Bryton RIder 320
Detalii produs
 
Rider320 compare.jpg
 Bryton RIder 320 în comparație cu alte modele