Freerider.ro a testat bluza de corp Northwave Evolution

Sosirea temperaturilor reci de toamnă şi iarnă nu înseamnă că antrenamentele noastre sau turele de bicicletă trebuie să se încheie. De cele mai multe ori sezonul rece aduce doar temperaturi scăzute, nu tot timpul şi zăpadă. Aşadar bicicleta poate fi folosită în continuare. Însă pentru a face asta ai nevoie de echipamentul corespunzător.

bluza-iarna-northwave-evolution-01.jpg

Recent revista românească de ciclism Freerider.ro a testat bluza de corp Northwave Evolution, o bluză gândită să fie purtată direct pe piele, şi care oferă corpului protecţia necesară împotriva frigului. Primul lucru pe care redactorii l-au remarcat a fost versatilitatea articolului de îmbrăcăminte, faptul că bluza poate fi folosită în orice situaţie. „Ce primeşti bonus cu o astfel de bluză este că o vei putea folosi nu doar la bicicletă ci şi la schi, drumeţie şi chiar iarna în oraş când vrei să-ţi fie cald pe stradă, dar nu vrei să te îmbraci gros”, spune redactorul Dan Mazilu care a făcut recenzia.

bluza-iarna-northwave-evolution-05.jpg

Northwave Evolution este fabricată din materiale de ultimă generaţie, ce oferă performanţe ridicate. „Bluza Evolution este fabricată din materiale sintetice, mai precis 70% poliamidă, 25% polipropilenă Dryarn® şi 5% elastan”, spun redactorii. „Dryarn® pe care îl regăsim la interior, permite bluzei să absoarbă transpiraţia şi să o transporte spre exterior unde fie se evaporă fie intră în următoul strat de haine, care la rândul ei duce umezeala mai departe spre exterior”.

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro şi poate fi citită în întregime aici. Northwave Evolution are un preţ recomandat de 299 lei şi este disponibil în reţeaua noastră de comercianţi.