Merida eONE-FORTY EQ câștigă Design & Innovation Award 2021!

În urma succeselor înregistrate la Design & Innovation Award în 2020, Merida are acum în total patru produse premiate și în 2021.

Una din primele biciclete premiate a fost Merida eONE-FORTY EQ!

La prima vedere, este o bicicletă neobișnuită, însă full-ul electric eONE-FORTY EQ a găsit admirație printre fanii bicicletelor electrice care caută stabilitate, confort și abilități off-road, dar petrec mult timp și pedalând pe drumul spre serviciu, la cumpărături sau la plimbare.

eONE-FORTY EQ 02.jpg

Aceste atuuri nu au fost trecute cu vederea de juriul trofeului Design & Innovation Award. Iată care a fost comentariul lor: “Ture urbane de zi cu zi, excursii relaxate sau ceva extrem la final de săptămână? Merida eONE-FORTY EQ complet echipată, este o expresie a noii generații de mtb-uri electrice, care impresionează prin funcționalitate și versatilitate. Pentru utilizarea zilnică, bicicleta strălucește prin nivelul înalt de practicalitate și detaliile utile, cum ar fi sistemul de iluminat de calitate, portbagajul care îți permite să transporți bagaje și aripile robuste și utile pe potecă.

eONE-FORTY EQ 01_resize.jpg

Departe de drumurile asfaltate, bicicleta oferă un nivel înalt de confort la turele lungi și manevrabilitate naturală și intuitivă, când ești pe poteci tehnice. Tija de șa hidraulică reglabilă, anvelopele off-road și motorul puternic Shimano EP8, toate se asigură că te distrezi bine atunci când părăsești drumul cunoscut, asfaltat.

Bicicleta se simte foarte bine și când este pe trasee dificile. Merida eONE-FORTY EQ combină cu succes multiple discipline și va face ca deținerea de mai multe biciclete diferite să nu mai fie necesară, întrucât noua eONE-FORTY EQ știe să facă multe.

Merida eONE-FORTY EQ are un preț recomandat de 22.290 lei și este disponibilă în România prin rețeaua naostră de comercianți.

În afară de Merida eONE-Forty EQ, premiate la Design & Innovation Award au mai fost Merida REACTO Team-E, Merida eSIELX+ 600 și portbagajul spate Merida MIK-HD.