Merida eOne-Sixty câştigă TAIPEI CYCLE d&i GOLD Award 2020!

Noua Merida eONE-SIXTY vine tare din spate pe urmele originalului eONE-SIXTY, în privinţa câştigării premiilor. După ce a primit şi premiul Taiwan Excellence Award, mtb-ul electric pentru enduro Merida eOne-Sixty a fost onorată acum şi cu distincţia TAIPEI CYCLE d&i GOLD Award.

poza.jpg

Premiile TAIPEI CYCLE d&i au fost lansate acum 7 ani pentru a oferi un sigiliu oficial ce simbolizează calitatea, dar şi pentru a deveni o unitate de măsură ce oferă informaţii despre design şi inovaţie. În 2020 au fost 136 de candidaţi din 12 ţări la premiul TAIPEI CYCLE d&i. Dintre toate doar 40 au fost alese, iar din acestea doar 7 biciclete au primit marele premiu TAIPEI CYCLE d&i Gold Award, Merida eONE-SIXTY fiind una din bicicletele recunoscute pentru performanţele ei.

Se vede că efortul, dedicarea şi timpul investit de Merida au fost observate de juriu care i-a răsplătit pe toţi cei implicaţi în construirea noii bicilete.

Noua Merida eONE-SIXTY este disponibilă în România în 5 variante de echipare şi poate fi găsită în reţeaua noastră de comercianţi.