Merida eONE-SIXTY primește nota 9,5 din 10 în testul FREERIDE!

Noua electrică pentru enduro, Merida eONE-SIXTY 9000, a reușit să obțină notă aproape maximă la ultimul test de grup realizat de revista FREERIDE, mai precis 9,5 din 10!

Bicicleta a uimit efectiv redactorii cu greutatea impresionantă (cea mai mică din test), manevrabilitatea ageră și accelerația promptă. De asemenea, au apreciat motorul Shimano EP8, care s-a potrivit perfect pe această bicicletă, oferind acel “extra pop”.

01.jpg

“Așează-te și bucură-te! Merida a impresionat prin combinația perfectă de agilitate și performanță la vale. Este ceva ce oferă foarte multă flexibilitate și gamă largă de aplicații. Șasiu foarte bun. Manevrabilitatea agilă oferă foarte multă distracție”, au mărturisit redactorii în testul lor.

Bicicleta Merida eONE-SIXTY 9000 are prețul recomandat de 35.990 lei și este disponibilă în rețeaua noastră de comercianți. Gama eONE-SIXTY de mtb-uri electrice pentru enduro, este formată din 6 modele, cu prețuri între 21.690 lei și 45.990 lei în funcție de componente, motor, acumulator și materialul cadrului - aluminiu sau carbon.