Merida Mission Road 7000-E testată de revista Road.cc

Noua Mission Road 7000-E recent lansată de Merida, este acel tip de bicicletă de șosea rapidă și manevrabilă care e capabilă să iasă și offroad dacă îi pui niște anvelope ușor cramponate, întrucât cadrul acceptă. Este ușoară, confortabilă și oferă multă versatilitate. Nu în ultimul rând, arată și foarte bine.

05.jpg

Revista Road.cc a testat recent noua Merida Mission Road 7000-E destinată sezonului 2020, iar redactorii au fost foarte multumiți de bicicletă, acordându-i 4 din 5 stele.

01.jpg

“Cu un ampatament de 1016 mm, unghi relaxat al furcii de 71,75 grade și anvelope 32 mm, această bicicletă îți oferă  un sentiment de siguranță clar plus securitate când suprafața de rulare este de slabă calitate”, spun redactorii care au testat bicicleta.

02.jpg

Manevrabilitatea este neutră, iar bicicleta se simte chiar pozitiv în mâinile tale. „Cadrul și furca oferă mult feedback, lucru important care îți permite să înțelegi ce fac anvelopele, permițându-ți și să intri mai tare în viraje”.

03.jpg

Concluzia redactorilor este cât se poate de pozitiva și justifică din plin nota bună obținută. „Per ansamblu, mi-a placut bicicleta Merida Mission Road 7000-E”, mărturisește redactorul Stu Kerton care a realizat testul. Este un loc plăcut în care te afli și este o bicicletă care face treabă pe care trebuie s-o facă. Este ideală pentru navată sau pedalat pe distanțe mari pentru că pur și simplu nu simți distanțele. Totuși atunci când vrei ceva distracție o găsești imediat, tot ce trebuie să faci este să calci pedalele mai tare. Este o bicicletă extrem de versatilă pentru șosea și gravel, confortabilă și rapidă.”

04.jpg

Recenzia a fost publicată în original în revista Road.cc și poate fi citită în întregime aici.

Bicicleta Merida Mission Road este disponibilă în România în două variante de echipare Mission Road 400 cu cadru din aluminiu și Mission Road 4000 cu cadru din carbon, la prețurile de 7.190 lei respectiv 10.500 lei. Bicicletele sunt disponibile în rețeaua noastră de comercianți.