Merida Reacto TEAM-E câștigă premiul Taipei Cycle d&I Gold Award 2021

După ce mtb-ul Merida eONE-SIXTY 10K a câștigat prestigioasa distincție Taipei Cycle d&I Gold Award anul trecut, anul acesta în 2021, o altă Merida a primit această onoare, mai precis cursiera Reacto TEAM-E. În ciuda apelativului „E” din denumire, cursiera nu este electrică. Litera E din nume arată doar că transmisia este electronică, echipată fiind cu gropusetul Shimano DuraAce Di2.

 

Premiul vine după o lungă listă de alte realizări și teste reușite, lucru care demonstrează fără doar și poate, caracteristicile excelente pe care le au bicicletele Merida premiate. Chiar dacă expoziția Taipei Cycle a fost amânată din cauza pandemiei COVID, acordarea premiilor a avut totuși loc.

 

Evenimentul Taipei Cycle d&I Gold Award a fost lansat acum 8 ani, scopul său fiind crearea unei „unități de măsură”, care să fie folosită la jurizarea designului și inovației cu care vin pe piață noile biciclete. Pe măsură ce anii treceau, în jur de 140 de produse au fost înscrise la acest premiu, dintre care doar 38 au fost premiate. Dintre acestea doar 5 au primit distincția GOLD, Merida Reacto TEAM-E fiind singura cursieră non-electrica ce a primit distincția.

 

Concluzia juriului Taipei Cycle d&I Gold Award 2021

„Aerodinamica redefinită, Reacto TEAM-E este o cursieră aero specială, cea mai eficientă, care transformă puterea mușchilor ciclistului în mișcare. Având un cadru rigid, ușor și confortabil – o abilitate de multe ori ignorată la bicicletele aero, pentru că în general confortul, rigiditatea și aerodinamica nu se prea împacă, performanța generală a cursierei fac din Reacto să fie o bicicletă specială și unică, bună de folosit tot timpul și oriunde.

 

Merida REACTO Team-E merită verdicte fantastice precum „game changer” și scor 5/5 în testul CyclingNews, sau „inegalabilă” cu scor 10/10 în testul Bike of the Month al CyclingWeekly, „performanță de top din partea redactorilor de la Tour, etc.”

 

Noua Merida REACTO Team-E este disponibilă în România la prețul de 41.990 lei, prin rețeaua noastră de distribuție. Celelalte două opțiuni de Merida Reacto Team, cu transmisie mecanică, sunt Reacto Team 4000, la prețul de 10.990 lei și Reacto Team 5000, la prețul de 11.990 lei.