Test pentru noii ochelari sport Merida Race

Moda, dar nu numai, evoluează încet-încet și la ciclism. Încep să fie din ce în ce mai apreciați ochelarii sport de dimensiuni mai mari, ochelarii cu lentilă mare care oferă protecție mai bună nu doar ochilor ci și feței.

Capture1_resize.JPG

Recent Merida a lansat o nouă pereche de ochelari pentru ciclism denumiți „Race”, fiind destinați în special competițiilor sportive, dar în același timp extremi de utili și la antrenamente și ture cu prietenii. Revista românească de ciclism Freerider.ro i-a testat de curând, iar părerile au fost bune.

Capture.JPG

„Merida Race sunt în mare, niste ochelari simpli, însă avantajul lor principal este că oferă protecție mare și câmp vizual extins”, spun redactorii care au testat ochelarii în diferite situații de teren și condiții meteo. Pe de altă parte ochelarii nu doar că sunt eficienți în timpul pedalării, dar și prețul este mult mai competitiv în comparație cu modele similare de pe piață.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider și poate fi citită în întregime aici. Merida Race sunt disponibili la prețul de 165 lei în două variante de culori pentru ramă și lentile și pot fi găsiți în rețeaua noastră de comercianți.