Tuscanytrail a testat noii pantofi Northwave Rockster, speciali pentru gravel, cu rezultatele excelente!

Italienii de la Tuscanytrail au testat noii pantofi Northwave Rockster, gândiți să performeze cel mai bine atunci când sunt folosiți pe asfalt și macadam, sau gravel cum i se spune azi. Gravel-ul este momentan disciplina care se dezvoltă cel mai rapid în ciclism, mulțumită, în primul rând, versatilității bicicletei gravel, care se simte la fel de bine și on și off-road.

„Să reușești să creezi pantoful perfect care să pice fix în locul potrivit pentru a oferi nu doar eficiență la pedalare, dar și confort la mers, greutate redusă și rezistență în timp, este o adevărată provocare”, spun redactorii de la Tuscanytrail. „Din acest motiv, Northwave a decis să lanseze un pantof complet nou – Rockster”.

02.jpg

Pantoful este disponibil în măsurile de la 36 la 48 și se închide cu șireturi. Talpa este dintr-un material rigid ce combină plasticul cu fibra de carbon, are inserții din cauciuc pentru aderență mai buna când mergi pe jos și două crampoane la vârf, pentru aderență mai bună când faci push-bike.

03.jpg

„Primul lucru pe care îl observi este cât de ușori sunt pantofii”, mărturisesc redactorii. „Au doar 310 grame pentru măsura 44. La final de zi, un pantof ușor contează foarte mult, întrucât picioarele vor fi mai puțin obosite, chiar și când trebuie să mergi mult pe lângă bicicletă”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Tuscanytrail și poate fi citită în întregime aici. Pantofii Northwave Rockster sunt disponibili în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețul de 739 lei.