Am primit noul Bryton Rider 860, cu afișaj color

Participă la noi aventuri împreună cu noul ciclocomputer Rider 860, cu ecran color tactil și navigație pas cu pas. Planifcă traseul pe care poți așeza puncte POI și PEAK, după care pe harta Offline vei obține și vederea generală despre întreaga zonă, împreună cu informații detaliate. Oferă suport pentru programele de antrenament TrainingPeaks®, și poate integra sistemele electronice de schimbare a vitezei (Shimano Di2, SRAM, eTap, Campagnolo EPS). Sincronizarea Strava se realizează în câteva secunde prin Bryton Active App.

Pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare, Rider 860 este echipat cu un afișaj color de 2,8, tip touch responsiv care funcționează și cu mănuși. Cu ajutorul iconițelor intuitive aflate pe pagina de start poți naviga cu ușurință prin meniul computerului. 

 
200325 Bryton860 1
 
Navigare Offline
Modelele anterioare Bryton (Rider 420, Rider 450, Aero60) sunt capabile doar de urmărire traseu, noul Rider 860 este capabil (ca și smartfonurile) de navigare offline. Putem să dăm o adresă unde dorim să ajungem, putem căuta destinații anterioare din „History”, putem să alegem din punctele salvate la „Favorite”, putem căuta după „Categorii”, ca de exemplu: restaurante, stații de benzină, punct de prim ajutor etc., sau chiar pe bază de „Coordonate”.
 
200325 Bryton860 2
 
Înapoi la punctul de pornire
Dacă la un moment dat, trebuie să te întorci în punctul de pornire, ai două posibilități: să te întorci pe traseul pe care ai venit până acum sau să alegi drumul cel mai scurt până la punctul de unde ai pornit. .
 
200325 Bryton860 3
 
Urmărire specială
Dacă urmărești un traseu deja existent și te-ai abătut de la traseu, ai două opțiuni: poți alege „Navigare pe întreg traseul” și în acest caz primești indicații cum să ajungi înapoi pe traseu exact pe unde ai venit, sau alegi cealaltă variantă numită „Navigare până la cel mai apropiat” iar în acest caz te conduce pe cel mai scurt drum la cel mai apropiat punct al traseului.
 
200325 Bryton860 4
 
Reglaje rapide intuitive
Pentru a modifica rapid anumite setări, doar trage în jos marginea de sus a ecranului, și vei vedea meniul rapid. Cu iconița de setare rapidă a Rider 860 poți seta luminozitatea, legătura wifi, legătura Bluetooth, poți adăuga sau modifica senzorii, poți modifica profilele de ciclism, poți selecta sistemele GPS, poți activa înștiințările, poți modifica câmpurile de date.  
 
Hărți offline globale gratuite
În mod wireless poți descărca și updata în mod gratuit hărți detaliate, pe regiuni. La descărcare de hartă ai patru opțiuni: hartă standard, hartă drumuri, hartă linii de contur și layer hillshade. 
 
200325 Bryton860 5-1 200325 Bryton860 5-2
200325 Bryton860 5-3 200325 Bryton860 5-4
 
Antrenamente TrainingPeaks
Pentru ca tu să ai un antrenament ușor, Rider 860 oferă suport pentru antrenamentele TrainingPeaks® . Antrenamentele le poți planifica pe TrainingPeaks® și poți să le exporți pe Rider 860 cu ajutorul Bryton Active App. Din acest moment antrenamentele pot fi pornite de pe ciclocomputer.
 
Suport pentru ESS
Rider 860 oferă suport pentru sistemele electronice de schimbare a vitezei, inclusiv Shimano Di2-t, SRAM eTap și  Campagnolo EPS. Schimbătorul, poziția schimbătorului și nivelul de încărcare al acumulatorului vor fi afișate instantaneu pe Rider 860.
 
Detalii tehnice
 
 Detalii  RIDER 860
 Mărimi  100x58x247
 Mărimi afișaj  2.8" (7.1 cm)
 Afișaj  TFT LCD Color
 Masa  128 g
 Setul include  +SPD, CAD, HRM
 Rezistența la apă  IPX7
 Suport sisteme de sateliți  GNSS
 Altitudine barometrică  DA
 Funcționare cu o încărcare (ore)  16
 Funcții  85+
 Nr. salvări pagină  130
 Capacitate logg (ore)  300
 Înregistrare la 1 secundă  DA
 Antrenament tip interval  DA
 Câmpuri de date personalizabile  de pe computer
 Suport ESS  Di2 / eTap / EPS
 Sistem transmisii date pt. senzor  ANT+ / BLE
 Compatibil Wattmetru  ANT+
 Câm date max/pagină  12/11
 Atenționare timp/distanță  DA
 Auto pause  DA
 Urmărire traseu  DA
 Navigare Offline  DA
 Hartă instalată  Descărcabil
 Descărcabil  Da
 Suport pt. site-uri terțe  4 *
 Temperatură  DA
 Notificări Smart  DA 
 Upload pe server Bryton  BLE / WLAN
 Transfer date  BLE / WLAN
 Update firmware/GPS  Pe computer
 Bryton app  Da

 

* Suport pentru sincronizare automată cu site-uri terțe: Strava, TariningPeaks (cu suport workout), Selfloops, Golden Cheetah

 
Suport
Dacă ai dori să împărtășești și cu alții experiențele tale în legătură cu ciclocomputerele Bryton, poți să faci acest lucru în grupul nostru „Totul despre Bryton”  
 
 
 

Rider 860 

Bryton Rider 860
Detalii produs