BikeFun eCatalog 2022

Și tu ai așteptat să apară un catalog BikeFun interactiv, prietenos cu natura și tot timpul la zi? 
 
220421 eKata 1 cimlap 
Suntem de părere că în ziua de azi avem nevoie de informații la zi, de noi soluții inovative prin care să poluăm cât mai puțin.
 
dicat-ro_screenshot-2.jpg
Ca urmare, după 15 ani de editare anuală a catalogului nostru tipărit, din 2022 venim cu un catalog interactiv online, tot timpul up-to-date. Aici nu vom mai ave probleme de limitarea spațiului: toate informațiile produselor, tabele, mici filmulețe vor fi doar la un click distanță de tine! 
 
dicat-ro_screenshot-4.jpg
Catalogul se poate accesa de pe adresa: https://digicat.bikefun.ro
 

Pentru o simplitate și mai mare, se poate accesa catalogul și prin scanarea codului QR:
 
digicat-ro_QR.png
 
 1. Întotdeauna este la îndemână: poți să-l accesezi de pe laptop, desktop, de pe tabletă sau telefon! De acum nu trebuie să-l iei cu tine tot timpul. Pentru o experiență maximă folosește poziția landscape. 
 
2. Dă click pe numele produsului: Dacă te interesează mai multe detalii în legătură cu un produs, atunci dă un click pe denumire și vei avea răspunsul. Nu ne mai limitează formatul tipărit unde spațiul este totdeauna limitat: acum cu un click ajung direct pe pagina produsului unde poți găsi toate specificațiile tehnice, tabel cu mărimi sau chiar filmuleț de prezentare.
 
3. Utilizează și bara cu logo-urile mărcilor: Dacă te interesează doar o singură marcă, atunci în loc să dai la pagini poți să dai click direct pe logo-ul mărcii și catalogul se deschide direct acolo. 
  
4. Navighează prin butoanele laterale: Dacă te interesează anumite grupe de produse atunci poți folosi butoanele laterale (verde) pentru a ajunge la categoria dorită, ca de exemplu „biciclete”, „componente și accesorii”  sau „haine și pantofi”.
 
5. Pentru o trecere în revistă folosește iconițele index: Dacă dorești să ai o vedere generală rapidă asupra paginilor ca să găsești mai rapid produsul dorit, atunci dă un click pe iconița „thumbnails”. În acest fel vei avea acces la bara derulatoare a paginilor unde te poți mișca rapid între pagini. 
 
220412 eKata thumbs
 
6. Folosește funcția de căutare: Introdu în câmpul de căutare cuvântul căutat și vor apărea paginile care conțin produse legate de căutarea ta.  
 
220412 eKata search
 
7. Direct la țintă: Dacă îți amintești de numărul paginii produsului căutat, atunci poți trece acest număr în partea de jos, în mijlocul barei negre, la numărul de pagină și s-a și deschis pagina dorită. 
 
220412 eKata pages
 
8. Poți să-l partajezi, mărești, să-l proiectezi...
- pentru a avea o experiență maximă pune-l pe ecran întreg cu funcția „Fullscreen”l
220412 eKata fullscreen
- dacă nu vrei să dai pagina manual, poți să pornești funcția de proiecție cu „auto flip”
220412 eKata fullscreen
- dacă vrei să vezi mai bine un detaliu, atunci utilizează funcția de mărire „zoom in”
220412 eKata zoom
- dacă dorești să partajezi catalogul nostru, atunci poți folosi funcția „share”
220412 eKata share
  
Dacă după consultarea catalogului vei mai avea nelămuriri, atunci poți să te adresezi cu încredere partenerilor noștri distribuitor (aici găsești două categorii: MERODA dealeri și Parteneri) și ei te vor ajuta ca să găsești produsul cel mai potrivit nevoilor tale!