Bikefun-Merida Dealer Meeting 2022 – mai mult decât o întâlnire de afaceri!

Nu poți ca, de-a lungul întregului an, să mergi zi de zi la serviciu. Adică o faci, poate chiar și în weekenduri dacă trebuie. Însă o dată pe an, la final de sezon, ai nevoie de o pauză. Este momentul când noi, Bikefun, organizăm cu deosebită plăcere întâlnirea oficială a dealerilor Bikefun în România.

Însa Bikefun-Merida Dealer Meeting este mai mult decât un simplu eveniment. Este o ocazie excelentă de socializare și întâlnire cu prietenii și colegii de breaslă, împreună cu care punem umărul la susținerea acestui superb sport pe care cu toții îl împărtășim și care este atât job cât și pasiune: ciclismul.

04.jpg

Anul acesta Bikefun-Merida Dealer Meeting a avut loc, din nou, la Cheile Grădiștei, o locație foarte dragă, atât nouă cât și invitaților. Culoarul Rucăr-Bran, unde se află și Cheile Grădiștei, este o regiune de un pitoresc aproape ieșit din comun! Cuibărit între două masive montane la care poți ajunge pe bicicletă, în alergare sau făcând drumeție, munții Bucegi și munții Piatra Craiului, zona este binecuvântată cu dealuri pitorești, înverzite și numai bune pentru relaxat ochiul și mintea.

05.jpg

Organizăm Bikefun-Merida Dealer Meeting aici pentru simplu motiv că ceea ce ne dorim este nu doar să întărim relațiile dintre noi și partenerii noștri, dar și să oferim un cadru ideal de testare a bicicletelor, echipamentelor, accesoriilor și electronicelor dedicate, într-un loc natural, liniștit și relaxat, cu adevărat departe de vuietul urban al vieții cotidiene.

Nu mai este demult un secret că afacerile merg destul de greu în ultimii ani. Am început cu criza COVID și, înainte să o terminăm cu adevărat, a început criza războiului din Ucraina. Rezultatul acestor două situații excepționale, care se mai și suprapun, nu este unul plăcut și îl simțim cu toții din plin. Prețurile cresc, producția scade, stocurile scad.

01.JPG

Însă sunt și semne că urmează vremuri mai bune. Recent au fost făcute publice informații potrivit cărora prețurile transportului maritim au început să scadă. Întrucât mare parte din producția lumii se face în Asia, bunurile produse aici, ajung în Europa via transport maritim. Astfel, dacă înainte de pandemie costul unui container, cu care se transportă și bicicletele, era de 1.238 euro, în timpul pandemiei acest cost a ajuns la fabuloasa cifră de 15.474 euro. Dar astăzi prețul a scăzut la 3.805 euro și, aparent, continuă să scadă. Cu alte cuvinte, suntem pe calea cea bună.

02.JPG

La Bikefun-Merida Dealer Meeting 2022 am avut ocazia să ne întâlnim cu parteneri mai noi sau prieteni mai vechi, împreună cu care susținem pasiunea a milioane de români, fie că vorbim de performanță în ciclism sau doar agrement și timp liber.

03.jpg

Susținuți, la rândul nostru, de furnizorii noștri - bicicletele Merida, echipamentul Northwave, ciclocomputerele Bryton, anvelopele CST și mulți alții, aducem la expoziția pe care o organizăm cu ocazia evenimentului, câteva dintre cele mai noi și importante produse care urmează să se regăsească în stocul magazinelor din România. Astfel, fiecare partener are ocazia să intre în direct contact cu acel produs, ba chiar să-l și testeze pe traseele și potecile din Cheile Grădiștei.

06.jpg

Mulțumim tuturor pentru participare și pentru efortul de a veni! Ce ne rămâne acum de făcut, în extra-sezon, este să ne pregătim împreună pentru a veni cât mai bine pregătiți, în 2023, în ajutorul clienților noștri cei mai importanți – cicliștii!