Bikefun-Merida Dealer Meeting, Păltiniș 2021

Întâlnirea anuală organizată de Bikefun România a avut loc anul acesta la Păltiniș. Este momentul din an când dealerii se întâlnesc într-o locație frumoasă, într-o atmosferă relaxată, la munte, pentru a discuta evenimentele de peste an. Iar anul acesta, chiar am avut despre ce vorbi.

01 mare.JPG

Din păcate, pandemia ne-a afectat pe toți. Toate industriile din lume, cea a bicicletei inclusiv, au fost afectate de Coronavirus. Însă chiar și așa, împreună, ca o mare familie, reușim să facem față în aceste vremuri dificile.

07.jpg

Sezonul 2020 a fost greu, iar 2021 la fel. Din păcate, nici 2022 nu se anunță a fi cu mult mai bun, chiar dacă acum există stocuri, există biciclete construite și în drum spre magazinele noastre. Din păcate, până vor ajunge aici, va mai dura puțin. De data asta din cauza crizei transportatorilor.

09.jpg

La Păltiniș am avut cu toții ocazia de a vedea și testa câteva biciclete Merida care vor fi disponibile în magazine, începând din 2022. De la biciclete normale, la cele electrice, toate au fost expuse și disponibile pentru o plimbare pe asfalt și drumurile forestiere și potecile din Păltiniș.

08.jpg

Însă în afară de biciclete, invitații noștri au intrat în contact și cu restul produselor din portofoliul nostru, mai precis echipamentul Northwave, ciclocomputerele Bryton plus celelalte mărci pe care le reprezentăm, inclusiv brandul propriu Bikefun.

03.JPG

Northwave a fost bine reprezentat anul acesta, oferind o colecție impresionantă de haine pentru sezonul rece, care urmează acum, dar și pentru vara 2022. Cu toții am putut admira noile modele, noile culori, dar și noul logo Northwave!

02.JPG

Și la pantofi, Northwave stă foarte bine, pentru sezonul de iarna, cu încălțăminte gândită să reziste la temperaturi de iarnă, extrem de joase, dar și cu modele de vară, foarte frumoase ca design și culori, asta în plus față de performanța de top cu care suntem deja obișnuiți.

10.jpg

Un highlight al întâlnirii a fost gravelul electric Merida eSILEX+ 600. Propulsat de sistemul electric MAHLE, Merida eSILEX nici nu-ți dai seama că este electrică. Motorul este camuflat în butucul spate, iar bateria suplă, nici nu se vede că se află la interiorul țevii down-tube al cadrului. Doar butonul on/off se mai vede, în partea de sus a cadrului.

05.jpg

La fel de important la întâlnirea Bikefun-Merida, a fost și prezenta mărcii Bryton, ciclocomputerele „smart”, disponibile într-o gamă foarte largă de modele, toate cu GPS și toate cu posibilitate de înregistrare a traseului și partajare pe rețelele de socializare. Vedeta a fost Bryton 750, modelul de top, care știe să facă absolut totul. De la navigație pe un traseu predefinit, la măsurarea tuturor parametrilor tăi, inclusiv puterea cu care apeși în pedale. Știe inclusiv să-ți arate dacă în spatele tău sunt mașini care vin spre tine, și cât de repede, dacă împerechezi ciclocomputerul cu un radar de bicicletă.

06.jpg

La finalul evenimentului, ne-am bucurat șa mai avem un moment special, acela al înmânării unei biciclete speciale, unui ciclist special. Este vorba de sportivul nostru Patrick Pescaru, de la echipa NoMad Merida CST, vicecampion la Naționalele de XCO și campion Balcanic la XCO categoria U23, care a primit ultimul model de mtb pentru cross country olimpic și maraton, superba Merida NINETY-SIX RC 9000, racheta din carbon! Cu acest mtb, Patrick va concura în 2022, devenind o provocare și mai mare pentru întreaga elită a ciclismului mtb din România.

04.JPG

Desigur nu a lipsit momentul decernării tradiționalelor premii, acordate celor mai buni dealeri din anul curent.

Astfel:

Distribuitorul Bikefun din România cu cel mai mare rulaj în 2021 este:

Bella Bike

Partenerul cu cea mai dinamică evoluție în 2021 este:

Probike

Distribuitorul de biciclete Merida din România, cu cel mai mare rulaj în 2021 este:

Bella Bike

Distribuitorul de componente Merida din România, cu cel mai mare rulaj în 2021 este:

Veloteca

Distribuitorul de biciclete electrice Merida din România, cu cel mai mare rulaj în 2021 este:

Probike

Cel mai bun distribuitor în 2021 al produselor Bikefun din România este:

Bella Bike

Cel mai bun distribuitor în 2021 al produselor Bryton din România este:

Racing Bike Shop

Cel mai bun distribuitor în 2021 al bicicletelor Adriatica din România este:

Veloteca

Cel mai bun distribuitor în 2021 al anvelopelor CST din România este:

Cool Bike Team

Cel mai bun distribuitor în 2021 al produselor Northwave din România este:

Trisport