BikeRadar laudă noua cursieră Merida SCULTURA Team!

Prestigioasa revistă de ciclism BikeRadar a testat noua cursieră Merida SCULTURA Team model 2022, iar rezultatele sunt excelente. “O bicicletă cu adevărat potrivită pentru cursele de WorldTour, la un preț fără concurență”, spun redactorii.

Mai mult, bicicleta a câștigat testul BIKE OF THE YEAR, la categoria „Biciclete de performanță”, test realizat de BikeRadar și Cycling Plus.

Redactorii au apreciat echiparea aproape fără cusur, valoarea excelentă, manevrabilitatea potrivită pentru concurs, aerodinamica mai bună și powermeter-ul inclus în echiparea standard.

03.jpg

„Merida Scultura Team este cel mai nou update în privința greutății reduse, la această categorie de biciclete potrivite pentru orice. Este o mașinărie potrivită pentru curse de WorldTour, pe care mergi excelent, având manevrabilitate de concurs și aerodinamică îmbunătățită. La toate astea se adaugă echiparea care este aproape perfectă”, spun redactorii de la BikeRadar, vizibil impresionați de această nouă bicicletă.

La fel ca și alte mărci de biciclete care sponsorizează echipe din WorldTour, Merida a transformat cursiera lor ușoară într-una aerodinamică, dar păstrând totuși acea valoare „magică” a greutății, de 6,8 o kg, greutatea minimă acceptată de UCI la concursuri.

„Cel mai bun însă este că toate aceste îmbunătățiri sunt făcute la un preț cu mult mai jos decât concurența, Merida Scultura Team devenind astfel una dintre cele mai accesibile super-biciclete de pe piață de la această oră.

Recenzia a fost publicată în original în revista BikeRadar și poate fi citită în întregime aici. Merida Scultura Team este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți la prețul de 12.290 lei.