Concluzii foarte bune pentru mănușile Northwave FAST Polar la testul revistei Freerider

Cu toții încetinim ritmul și viteza pe bicicletă iarna, însă de oprit complet nu o facem. Pentru a putea continua în siguranță este nevoie de echipament adecvat, unul dintre cele mai importante fiind mănușile.

Revista românească de ciclism Freerider.ro a testat noile mănuși ale producătorului italian, Northwave FAST Polar, echipate cu celebrul și originalul material termoizolant Polartec. „Faptul că au această căptușeală, spune multe”, mărturisesc redactorii. “Mai precis că la o grosime destul de mică a mănușii, protecția termică este chiar bună. În plus, polarul ce căptușește interiorul mănușilor nu este un simplu polar, ci Polartec® Alpha® Direct, un material nou dezvoltat de Polartec, despre care spune că este hidrofob (nu se îmbibă cu transpirație), rezistă la umiditate și se usucă incredibil de repede”.

manusi-northwave-fast-polar-03_resize.jpg

Mănușile sunt foarte bine construite, cu o croială atent făcută. În plus față de căptușeala folosită pentru căldură, mănușile au la exterior si o membrana rezistentă la vânt, care blochează în mare măsură aerul rece să penetreze materialul.

“Northwave FAST Polar mi-au plăcut extrem de mult din punct de vedere al construcției”, spune Dan Mazilu, redactorul care a testat mănușile, avertizând în același timp că acest model nu va face față temperaturilor extrem de joase.

Mănușile Northwave FAST Polar au un preț recomandat de 215 lei și pot fi găsite în rețeaua noastră de comercianți. Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici.