Explorând potecile din Norvegia cu Merida eSILEX!

 Mersul cu bicicleta înseamnă altceva pentru fiecare. Pentru unii înseamnă o provocare personală și întrecerea cu alții în timp ce pentru alții bicicleta este un mod de a rămâne sănătos și vizita lumea. Pentru Martine Fon înseamnă relaxare, explorare și reîncărcarea bateriilor.

Fiind în trecut ciclist profesionist, obișnuia să-i placă adrenalina venită la pachet cu ocazia concursurilor. Acum însă, lucrând într-un mediu cu mult stres, ea fiind infirmieră, mersul cu bicicleta început să însemne cu totul altceva.

După o zi grea la spital, Martine se urcă pe gravelul ei electric, Merida eSILEX și pornește într-o tură de relaxare și decompensare, antrenându-și și condiția fizică în acealși timp, vizitând peisajele rustice din Norvegia. Gravelul electric Merida eSILEX îi permite să meargă acum mai departe decât dacă ar fi pedalat pe o bicicletă normală!

În România, bicicletele gravel Merida eSILEX sunt disponibile prin rețeaua noastră de comercianți în două variante de echipare și patru culori, Merida eSILEX 400 și Merida eSILEX 600, la prețurile de 14.990 lei respectiv 16.390 lei.