Freerider.ro foarte mulțumită de cagula Northwave în testul făcut

Sezonul rece necesită folosirea echipamentului special când suntem cu bicicletă în natură. Dar ninsoarea, vremea ploioasă sau friguroasă nu este neapărat motiv de stat în casă, pentru că zicala “nu există vreme rea ci doar echipament nepotrivit”, este în continuare valabilă.

Iarna aceasta revista românească de ciclism Freerider, a testat cagula Northwave Full Face Balaclava, redactorii fiind mulțumiți de protecția oferită. “Este o cagulă tehnică și este mai interesantă decât cagulele simple de pe piață, în special mulțumită plasei pe care o are în față, în dreptul nasului și gurii”, spune Dan Mazilu, redactorul care a testat-o.

02.jpg

Cagula este construită dintr-un fleece destul de subțire, dar care asigură căldură foarte bună atunci când pedalezi. “În teren am simțit-o poate chiar prea călduroasă pentru mine”, mărturisește Dan Mazilu, “asta însemnând că pentru cei mai sensibili la temperaturi negative, este tocmai bună. De asemenea, fiind făcută din acest material aparent subțire, nici nu te va deranja când o porți sub cască, aceasta la rândul ei oferind un plus de protecție împotriva frigului”.

01.jpg

Recenzia a fost publicată în original pe Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Cagula pentru ciclism și outdoor Northwave Full Face Balaclava are prețul de 85 lei și este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți.