Geanta Merida Gravel II, apreciată de Freerider.ro în testul lor

În așteptarea noului sezon de bicicletă, mulți dintre noi își pregătesc echipamentul și bicicletele, iar dacă ești pasionat de turele mai lungi, atunci ești și în căutarea unor genți / coburi speciali pentru bicicletă, în care să-ți poți transporta bagajele.

Revista românească de ciclism și outdoor Freerider.ro, a testat de curând noul cobur Merida Gravel II, o geantă gândit special să se potrivească bicicletelor gravel, dar nu numai. Această geantă este proiectată să fie instalată în interiorul cadrului, dedesubtul țevii top-tube. Fixarea se face cu ajutorul a patru curelușe cu velcro, care pot fi poziționate în mai multe locuri, în funcție de nevoile tale, dar si forma cadrului.

Merida Gravel II este disponibilă în două dimensiuni, M și L, iar alegerea o faci în funcție de mărimea cadrului tău, dar și în funcție de cât acces dorești să ai la bidoanele cu apă. “De reținut este că mărimea, lungimea mai precis, o poți alege nu doar în funcție de mărimea cadrului, ci și de cât loc liber vrei să mai ai în cadru”, spune Dan Mazilu, redactorul care a făcut recenzia.  “Spre exemplu, cadrul bicicletei mele este M, însă ar fi avut loc și gentuța L. Am preferat însă mărimea M, pentru ca bidonul de apă de capacitate mare, instalat pe seat tube, să aibă și el loc.”

cobur-geanta-bicicleta-excursii-merida-gravel-ii-05.jpg

Coburul Merida Gravel II este construit din materiale robuste, rezistente la frecare și uzură în timp. La interior, Merida Gravel II dispune de compartimentare smart, gândită să acomodeze fie scule, fie haine, fie electronice, obiecte de valoare sau nutriție sportivă, geluri și batoane.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în original aici. Merida Gravel II este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețurile de 319 lei pentru mărimea M și 329 lei pentru mărimea L.