MBR spune că „Merida a bifat toate căsuțele”, cu noua ONE-FORTY 10K

Noul mtb Merida ONE-FORTY 10K a fost testat de revista Mountain Bike Rider, iar rezultatele au fost excelente! Redactorii au spus că este „bicicleta completă” adăugând și că „Merida a bifat toate căsuțele”.

Încă o recenzie extrem de bună a fost publicată, de data asta de revista MBR, pentru mtb-ul Merida ONE-FORTY 10K, varianta cu echipare de top, care spune că bicicleta are „toate însușirile pe care majoritatea riderilor le vor de la un mtb pe care să-l folosească peste tot”.

Merida ONE-FORTY a fost proiectată să fie mtb-ul modern, ideal, pentru trasee all-mountain și trail, având 150 mm de suspensie în față și 143 spate. Cele două funcționează perfect împreună mulțumită geometriei cadrului și cinematicii Merida FAST.

La manevrabilitatea foarte bună, în afară de geometrie și platforma suspensiei, contribuie și noul mod de a stabili mărimea cadrului denumit „AGILOMETER”. Redactorii de la MBR au mai adăugat că dacă „combini suspensia bună cu o doză la fel de bună de stabilitate, pe care o ai mulțumită geometriei alungite plus un unghi al furcii care nu e exagerat de relaxat, Merida ONE-FORTY devine o bicicletă agilă și ușor de manevrat”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Mountain Bike Rider și poate fi citită în întregime aici. Merida ONE-FORTY este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți în două variante de cadru, aluminiu și carbon și patru variante de echipare, cu prețuri între 11.390 lei și 22.690 lei în funcție de materialul cadrului și componente.