Merida Big.Nine XT, câştigătoare în revista MBUK!

Bicicleta din carbon Merida Big.Nine XT a reuşit să impresioneze şi să câştige testul revistei MBUK numărul 6 din 2020, în faţa unei concurenţe greu de depăşit. Redactorii au apreciat „poziţia confortabilă chiar şi pe distanţe mari”, „echiparea fără cusur Shimano XT care oferă schimbări perfecte de viteze indiferent de condiţiile meteo” şi faptul că „s-a mers bine pe ea chiar şi la ture intense şi rapide”.

Concluzia:

„Merida Big.Nine poate nu este cea mai vizibilă bicicletă – nu are „sclipirea” de la Canyon şi nici forma contemporană de la Specialized, dar îşi face treaba foarte bine.

Untitled-2.jpg

Va urca repede dealurile şi va coborî suficient de repede în timp ce echiparea va rezista 1-2 sezoane de competiţii fără să fie nevoie de multe modificări.

Per asnamblu însă la acest test cel mai mic compromis la oferit Merida. Da, ne-ar fi plăcut să fie puţin mai lungă şi cu unghiuri mai relaxate, dar la test a contat prea puţin asta.

Echiparea prezentă pe cadru s-a comportat foarte bine, iar postura sa, mulţumită unui spate mai iertător, a însemnat că de multe ori această bicicletă o alegeam când voiam să ies la o tură într-o dimineaţă însorită de iarnă.”

Recenzia în totalitate poate fi citită în numărul 6 al revistei MBUK sau în format pdf de aici. Merida Big.Nine XT cu cadru din carbon şi echipare Shimano XT este disponibilă în România prin reţeaua noastră de comercianţi la preţul recomandat de 11.300 lei.