Merida eONE-SIXTY 10K, încoronată cea mai buna din testul E-Mountainbike!

Pe măsură ce Merida încerca să egaleze reușitele obținute de originalul eONE-SIXTY 900E, noua eONE-SIXTY vine tare din urmă. Ultima reușită este adăugarea, la lista de distincții, a extraordinarului premiu BEST IN TEST, oferit de revista E-Mountainbike, test unde noua Merida eONE-SIXTY 10K a surclasat alte 24 de biciclete mtb electrice, devenind astfel cea mai bună din 2021!

De-a lungul testului, care a fost foarte complex, echipa de redactori a fost foarte impresionată de echiparea excelentă, manevrabilitatea ușoară, suspensia eficientă și performanțele excelente la urcare și coborâre.

merida eone-sixty 10k res 02.jpg

„Merida eONE-Sixty 10K te face să te simți confortabil de la bun început, descurcându-se excelent pe toate provocările întâlnite pe poteci. Nicio altă bicicleta din acest test nu a fost la fel de distractivă și nu a inspirat atâta încredere. O victorie binemeritata!”, spun redactorii la final de test.

merida eone-sixty 10k res 03.jpg

„Iată care este cel mai bun eMTB al anului 2021: Merida eONE-SIXTY 10K! Cu excelentele sale calități multifuncționale, bicicleta obține mult râvnitul titlu Best in Test! Nicio altă bicicletă nu este la fel de versatilă și se potrivește cu atâtea tipuri diferite de rideri, indiferent dacă ești începător sau expert la downhill. Eleganta Merida combină incompatibilul și este atât de agilă și lină încât a devenit noul reper în lumea performanței pe potecă. Specificațiile sunt perfecte și, chiar dacă prețul este mare, acesta este complet justificat având în vedere performanțele uluitoare.”

  • Cea mai mare gamă de aplicații din test
  • Rapidă, sigură și distractivă pentru oricine
  • Specificații perfecte
  • Integrare perfectă a transmisiei Shimano

-         Bicicleta Merida eONE-SIXTY 10K este cea mai scumpă din gamă, la 45.990 lei. Însă modelele disponibile sunt multe, iar prețurile variază și scad în funcție de echipare și componente, până la valoarea de 21.690 lei, la modelul Merida eONE-SIXTY 500. Bicicletele Merida eONE-Sixty sunt disponibile în România prin rețeaua noastră de comercianți.

Geometria cadrelor este aceeași ca la cel mai scump model, acesta fiind și avantajul principal, faptul că te bucuri de cea mai avansată tehnologie indiferent de componentele bicicletei. Diferențele constau în materialul cadrului - modelele cu 4 cifre au cadrul din carbon, iar cele cu trei cifre, din aluminiu. Și la echipare, bicicletele având componente diferite, pe măsură ce prețul scade în gamă.