Merida eONE-SIXTY CF testată și lăudată de E-Mountainbike!

Echipa de la revista E-Mountainbike a luat noua Merida eONE-SIXTY CF și a testat-o timp îndelungat, verdictul lor fiind că „noua Merida eONE-SIXTY urmărește cu succes drumul așternut de predecesoarele ei, dovedindu-se a fi o exceletă bicicleta polivalentă”.

Redactorii au fost impresionați de „manevrabilitatea intuitivă și naturală” a bicicletei, de faptul că „eONE-SIXTY este un excelent partener dacă îți place să joci «dur» petrecând timp mai mult cu roțile în aer decât pe pământ” și de abilitatea de a „inspira extrem de multă încredere”.

Dacă ești în căutarea unui mtb electric cu motor și baterie puternică și te interesează diferențele dintre varianta din aluminiu Merida eONE-SIXTY LITE și cea din carbon Merida eONE-SIXTY CF sau vrei să afli detaliile bicicletei testate de E-Mountainbike, atunci citește recenzia lor aici.

Merida eONE-SIXTY este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți, în variantele de echipare 675 și 875 ambele cu cadru din aluminiu, la prețurile de 28.990 respectiv 31.290 lei.