Merida eSpeeder

Îți place agitația din oraș, găsești întotdeauna cele mai rapide opțiuni și îți place experiența de flux oferită de bicicleta ta pe care o experimentezi în traficul urban sau pe drumuri late și liniștite? Uneori vrei să ai un mic ajutor suplimentar care să-ți facă călătoria spre acasă de la serviciu mai puțin obositoare sau să urci pe ultimele două pante puțin mai ușor? Am dezvoltat noul nostru eSPEEDER exact pentru aceste nevoi: o greutate deosebit de mică și o cantitate potrivită de asistență electrică pentru momentele în care ai nevoie de ajutor.
 
espeeder 1
 
Scopul eSPEEDER
 
Tradiționalul model SPEEDER este specific conceput pentru fitnes și circulația din oraș: are un randament ridicat mulțumită roților cu rezistență mică la înaintare, a ghidonului drept și a frânelor pe disc.  eSPEEDER-ul nostru respectă aceste "principii", cu diferența că motorul MAHLE montat în spate ne oferă acea viteză suplimentară de care avem nevoie atunci când picioarele încep să obosească. Un aspect rafinat, combinat cu o poziție mult mai dreaptă a poziției ciclistului cu roți care rulează ușor, eSPEEDER este combinația perfectă pentru oricine caută un transport urban eficient, cu un aspect de sport.
 
COMPONENTELE PRINCIPALE
 
espeeder key 01
 
Integrarea cablurilor
Toate cablurile sunt trase în interiorul cadrului pentru a oferi un aspect elegant și pentru a proteja cablurile de umiditate și praf.
 
espeeder key 02
 
Integrarea acumulatorului
Acumulatorul a fost plasat discret în downtube, oferindu-i un aspect curat. Capacitatea de 250 Wh ne oferă suficientă energie pentru a ne deplasa în oraș, precum și pentru antrenamentele noastre. Este disponibil un Range Extender suplimentar opțional, cu o capacitate de 208 Wh, care poate fi plasat în suportul de bidon.
 
espeeder key 03
 
Tubul frontal de 1.5"
Greutatea crescută a sistemului și viteza crescută în viraje necesită o directivitate precisă: tubul frontal de 1,5" împreună cu furca subțiată ne oferă exact acest lucru.
 
espeeder key 04
 
Unitatea de comandă iWOC
Pentru a păstra aspectul ghidonului nostru cât mai curat posibil, butonul de pornire/oprire IWOC este amplasat în partea superioară a tubului superior, fiind ușor de atins în orice condiții. Cu ajutorul butonului MAHLE IWOC, puteți schimba din mers între numeroasele niveluri de asistență prin apăsarea butonului - diferitele culori indică diferitele nivele de asistență.
 
espeeder key 05
 
Far LEZYNE
eSPEEDER este dotat cu noua lumină frontală Lezyne Power Pro, care asigură o bună vizibilitate în toate condițiile. Farul este fixat pe plăcuța frontală a pipei, menținând farul bine fixat fără a mânji aspectul curat. Acesta este alimentat de acumulatorul principal.
 
espeeder key 06
 
Portbagaj, cu lumină spate integrată tip LEZYNE
Există multe puncte de fixare disponibile pentru portbagajul spate, apărători de noroi și alte accesorii, transformând o bicicletă curată, orientată spre fitness, într-o bicicletă mai mult „de transport”. Modelul nostru eSPEEDER 400 EQ vine complet echipat din fabrică, ceea ce include un portbagaj spate cu lumini integrate Lezyne. Lumina din spate oferă o vizibilitate îmbunătățită și este alimentată din acumulatorul principal. 
 
espeeder key 07
 
Spațiul pentru anvelopă 
În funcție de suprafața de drum pe care alegi să pedalezi, eSPEEDER poate găzdui roți de 700c și 40 mm balonicitate, chiar și atunci când sunt montate apărători de noroi. Dacă preferi roțile 650B, nici anvelopele off-road de 47 mm lățime nu reprezintă o problemă.
 
espeeder key 08
 
Cric montat din fabrică
eSPEEDER vine din fabrică cu cric plasat sub chainstay pentru a facilita utilizarea zilnică a bicicletei.
 
espeeder key 09
 
Punctul de încărcare
Pentru o încărcare ușoară a acumulatorului, portul de încărcare este amplasat la joncțiunea tubului inferior și a tubului de șa, deasupra BB, astfel încât este complet protejat și ușor accesibil.
 

 
MAHLE EBIKEMOTION X35+
 
espeeder mahle x35
 
Pentru noul nostru eSPEEDER lansat recent, am folosit sistemul fiabil de motor și acumulator MAHLE ebikemotion X35+ pentru dimensiunile sale compacte, greutatea redusă și performanțele de rulare extrem de naturale - oferindu-ne asistență electrică până la 25 km/h.
Cuplul de 40 Nm de la motorul MAHLE X35+ montat în spate este asigurat de un acumulator intern de 250 Wh care ne poate asista pe tot parcursul zilei. Iar acumulatorul extern suplimentar de 208 Wh ne poate oferi un timp de funcționare suplimentar. De asemenea, are o rezistență foarte scăzută la înaintare și, datorită acumulatorului integrat, bicicleta își păstrează designul „non-ebike”. Iar software-ul inteligent vă permite să ajustați nivelul de asistență în  funcție de nevoile specifice ale utilizatorului, oferindu-i eSPEEDER-ului libertatea de a „deveni” cursieră, de exemplu - totul depinde de condițiile de pe „terenul de joacă”.
 
 
espeeder mahle x35 2
 Mai pe larg despre sistemul Mahle EBikemotion >
 
 
200 blu/slv
Merida eSPEEDER 200
Detalii produs
 
400 EQ grn/grn
Merida eSPEEDER 400 EQ