Merida One-Sixty FR 600 testată cu succes de revista Off-road

 Lansată de curând, Merida One-Sixty FR 600 duce un pas mai departe performanțele enduro deja stabilite ale mtb-ului Merida One-Sixty. Dacă One-Sixty este o bicicletă dedicată pentru enduro-mtb, varianta One-Sixty FR duce toate performanțele la un nivel și mai înalt. Deși cadrul rămâne același, componentele fac ca noua “FR” să fie și mai performantă atunci când vine vorba de viteză (extrem) de mare la vale.

 

“Primele pedale date pe One-Sixty FR se simt la fel ca pe normala One-Sixty”, spun redactorii de la revista Off.road.cc care au testat bicicleta. “De fapt, majoritatea timpului cât am testat bicicleta exact așa s-a simțit. Însă ce a făcut Merida a fost să ia acea bază extrem de bună pe care o avea cu One-Sixty ducând-o acum la un nivel extrem de înalt.”

 

Componentele esențiale ale noii Merida One-Sixty FR 600 au fost alese în așa fel încât bicicleta să reziste la cele mai dure abuzuri. “Instalarea unui shock spate pe arc și o furcă mai mare au o influență extrem de mică asupra echilibrului bicicletei”, mărturisesc redactorii. “Dimpotrivă, abilitățile de a merge și mai tare la vale sunt îmbunătățite, lucru pe care îl face fantastic de bine”.

 

Recenzia a fost publicată în original în revista Off.road.cc și poate fi citită în întregime aici. Noua Merida ONE-SIXTY FR este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți în varianta de echipare 400, la prețul de 12.390 lei, în variantele de cadru scurt, mediu și lung, culoarea roșu închis.