Merida Reacto LTD 2020 – Ediţie Specială

Merida doreste tot timpul să ofere cicliştilor ceva unic şi special, ceva ce demonstrează tehnologia şi inovaţia folosită la crearea noilor colecţii. În 2018 a fost lansată Merida Reacto Special Edition „Nordic Lights” în onoarea Campionatelor Mondiale de Şosea din 2017 care au avut loc în Norvegia, iar în 2019 a urmat ediţia specială Your Choice.

merida reacto ltd 2020 02.jpg

Merida Reacto a fost de la început bicicleta preferată a echipei Bahrain Merida Pro Cycling Team. Astăzi, aflată în al 3lea an de producţie, Reacto este în continuare una dintre cele mai avansate şi aerodinamice cursiere din clasa sa. Bicicleta impresionează prin capacitatea sa de a „tăia aerul” fiind şi una dintre cele mai confortabile cursiere de pe piaţă, caracteristică rar întâlnită la bicicletele aero.

Pentru sezonul 2020, cadrul din carbon al cursierei Merida Reacto LTD nu va avea doar o echipare cu componente bine alese, dar şi o înfăţişare unică şi specială.

merida reacto ltd 2020 01.jpg

Designul este inspirat din arhitectură, designul interior modern şi relaţia dintre deschis şi închis. Din punct de vedere al echipării, Reacto LTD vine dotată cu transmisie Shimano Ultegra Di2 şi frâne hidraulice pe disc Ultegra, iar tehnologia Merida Disc Cooler asigură o frânare eficientă şi sigură pe coborârile lungi. Pipa Merida Expert, şaua (cu multitool integrat), prinderea through axle (cu cheie hexagonală de 4 şi 6 mm integrată) şi ghidonul Merida Expert contribuie toate la menţinerea lucrurilor perfect controlate şi confortabile. Tija de şa Merida S-Flex, cu lumină spate integrată, contribuie şi ea foarte mult la confort, dar şi siguranţă în trafic. Nu în ultimul rând roţile Reynolds AR 58 DB vin pe această bicicletă cu un design special.

Merida Reacto LTD 2020 va fi disponibilă pe piaţă din decembrie 2019.