Merida SILEX 10K câștigă premiul Design & Innovation Award 2024!

Încă o veste bună de la Merida, pentru că lista cu bicicletele premiate iarăși crește! Astfel, după ce au câștigat premiul Design & Innovation Award emtb-ul Merida eONE-SIXTY, cursierele Merida REACTO și SCULTURA și mtb-ul pentru enduro Merida ONE-SIXTY, dar și originalul gravel Merida SILEX, a venit acum rândul noului gravel Merida SILEX să fie premiat cu aceeași distincție în 2024!

Când Merida a înscris la concurs noua Merida SILEX 10K, toată lumea a sperat că va urma pașii deja celebrei Silex, predecesoarea actualului model, bicicletă care deja se bucura de o recunoaștere internațională foarte bună. Însă încă de la lansarea ei în toamna lui 2023, noua Silex se bucura deja de recenzii foarte bune. Astfel, când a venit vremea jurizării la Design & Innovation Award, noua Merida SILEX nu a dezamăgit, adăugând încă un trofeu la colecție.

“Merida SILEX 10K combina funcționalitatea cu versatilitatea, totul completat cu o imagine proaspătă și atrăgătoare”, spune juriul care a desemnat-o câștigătoare. “Cu imaginea sa captivantă și plină de viață, Merida Silex arată chiar mai rapidă când stă pe loc. Însă, în spatele siluetei ei de concurs, se ascunde un all-rounder pursânge, un partener de încredere pentru tot felul de aventuri pe două roți. De la excursii epice de bikepacking, la ture rapide făcute în mijlocul săptămânii chiar și până la concursuri și câștigări de concursuri!

Echiparea și componentele o fac potrivită și pentru poteci tehnice, pedalate atât la deal cât și la vale. Meșteșugul și detaliile cadrului se potrivesc perfect cu imaginea unică a bicicletei. De asemenea, cadrul dispune de montanții speciali Merida F-Mount și puntea detașabilă spate folosită la instalarea aripilor. Sub șa primește un minitool util, iar montanții prezenți pe brațele furcii completează acest pachet armonios. Juriul nostru a fost cu adevărat impresionat.

Bicicleta gravel Merida SILEX este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețuri care variază între 6.190 lei și 14.690 lei în funcție de anul modelului, materialul cadrului – aluminiu sau carbon și componente.