Merida Silex+ 6000 și Merida eOne-Sixty 10K premiate cu Design & Innovation Award 2020!

În ultimii ani Merida a ridicat serios nivelul bicicletelor sale, atât de mult încât acum joacă un rol important când vine vremea decernării distincțiilor  Design & Innovation Award.

Pentru sezonul 2020 două biciclete Merida au primit acest premiu special, mult dorit de orice companie serioasă. Acordarea premiilor reprezintă practic confirmarea faptului că bicicletele Merida merg în direcția corectă.

Merida Silex+ 6000 este o bicicletă foarte iubită de presa internațională și la fel de mult de cicliști, iar acum a adăugat premiul pentru Design și Inovatie la CV-ul său.

premiu Design & Innovation Award 2020-merida-silex-6000_resize.jpg

Iată ce a spus juriul de la Design & Innovation Award despre noul gravel bike Merida Silex+ 6000:

„Merida Silex+ 6000 este o bicicletă bine închegată care combină cu succes disciplinele gravel și mtb. La Silex+ 6000 adevăratele calități se văd atunci când mergi cu ea pe forestiere dificile și poteci moderate, acolo unde calitățile de amortizare ale cadrului, cockpit-ul din aluminiu și roțile de 27.5x2.0 scot în evidență caracterul fin al bicicletei. În plus, geometria acestui gravel inspirată din mtb, oferă un stack înalt, reach lung și o pipă scurtă, acestea traducându-se printr-o poziție confortabilă și manevrabilitate ușoară, combinația ideală pentru zilele lungi petrecute în șa. Designul cadrului este original și neconventional, dar și armonios din punct de vedere vizual. În plus numeroasele locuri unde poți instala bidoanele de apă subliniază o dată în plus caracterul aveturos al bicicletei. Echiparea este solidă și optimizată pentru performanță, evitând totuși bling-ul inutil. Noua Merida Silex+ 6000 a convins juriul că este ce trebuie în special atunci când juriul a folosit bicicleta la ture lungi cu teren variat și secțiuni off-road tehnice.”

Recenzia completa a noii Silex+ 6000 o puteți citi aici.
Gama completă Merida Silex și Silex+ disponibilă în România o găsiți aici.

După ce Merida eOne-Sixty 900E a primit acest mult-dorit premiu în 2017, foarte apreciatul succesor Merida eOne-Sixty 10K a primit aceeași onoare în 2020.

Abia lansat în mai 2019, noul mtb electric pentru enduro din carbon eOne-Sixty 10K a șocat segmentul e-enduro prin performanțele sale, păstrând moștenirea impresionantă a modelului original eOne-Sixty.

premiu Design & Innovation Award 2020-merida-eone-sixty 10k_resize.jpg

Iată ce a spus juriul de la Design & Innovation Award despre noul mtb electric Merida eOne-Sixty 10K:

„Merida eOne-Sixty 10K este încarnarea unui eMTB clasic – cel care deja a stabilit un nivel înalt al performanțelor și care a dominat mai multe teste în grup ale diverselor publicații internaționale. De data aceasta Merida a revizuit modelul clasic ridicând stacheta și mai mult, în ce privește estetica și performanțele, la care a adăugat și roata 29er pentru față. Mtb-ul este incredibil de bine echilibrat oferind manevrabilitate stabilă, și pe potecile cursive, dar și pe teren alpin. Din punct de vedere al aspectului vizual, aerisirea Thermo Gate din head-tube, este folosită și la ghidarea internă a cablurilor. Merida eOne-Sixty 10K combină performanța excelentă pe potecă, estetica deosebită, silențiozitate foarte bună și multe alte detalii foarte deștept integrare. Cât privește performanța pe traseu, noua eOne-Sixty 10K iese în evidență mulțumită caracterului său foarte versatil.”

Recenzia completă a noii eOne-Sixty 10K o puteți citi aici.
Gama completă Merida eOne-Sixty disponibilă în România o găsiți aici.

Bicicletele Merida sunt disponibile în România prin rețeaua noastră de comercianți.