Northwave – colecția 2013 primăvară/vară

nw-layeres.jpg

Săptămâna viitoare vom primi primul transport al acestui an a mărcii Northwave, deci în curând vei putea găsi la distribuitorii noștrii produsele de top a producătorului italian pentru ca să poți înfrunta în condiții optime în timpul pedalatului caracteristicile vremii specifice primăverii și a verii.

Poți să te dai cu bicicleta aproape indiferent cum ești îmbrăcat dacă hainele nu te incomodează. Cei care au purtat cel puțin odată echipament Northwave știu sigur la ce ne referim când spunem că diferența între a pedala în haine de stradă față de îmbrăcămintea tehnică creată pentru bicicliști este ca de la cer la pământ.
 
130227 nw tavasznyar 2
 
Un pantalon de încredere pentru bicicliști cu inserție confortabilă în ziua de azi este considerată un accesoriu obligatoriu în garderoba oricărui ciclist la care se adaugă tricoul special si asta nu doar din motive de modă. Orice ciclist care a transpirat știe că, cu transpirația nu e de glumit: ori nu transpiri ori folosești îmbrăcăminte care se usucă rapid. Un tricou de calitate pentru ciclism este realizat dintr- un material care permite o aerisire ușoară, transportul rapid a transpirației de pe piele către exterior și evaporarea acesteia. Într-un cuvânt, nu ești inundat de transpirație în timpul pedalatului ci din contră: te simți confortabil și hainele tale vor rămâne uscate inclusiv în momentul în care ai ajuns la destinație.
 
130227 nw tavasznyár 3
 
Desigur nu trebuie să uităm nici importanța pantofilor de ciclism – protejează piciorul și mărește randamentul în timpul pedalatului. Dacă ești la prima încercare de a folosi pantofi cu clips, îți recomandăm modelele entry-level însă dacă ai nevoie de echipament profesional, îți recomandăm categoriile midle și top level. Pentru ca pedalatul să fie în totalitate o experiență plăcută îți recomandăm și alte accesorii. http://www.bikefun.ro/Northwave/products 
 
O mare parte din produsele Northwave 2013 vor fi expuse la Expobike în Complexul Romaero Băneas. 12-13-14 Aprilie. 2013.
 
 
 
Te aşteptăm cu drag
 
 REBEL R3 SBS
Northwave Rebel R3 SBS
 
MTB AIR FEK
Northwave MTB Air
 
TARGET TARGET B
Northwave Target
 
ENDURANCE
Northwave Endurance
 
TOUR F/F
Northwave Tour
 
BLADE FEK
Northwave Blade