Northwave CREW Pro și Northwave BOMB testate de Freerider.ro

 Atunci când depui efort nu o poți face îmbrăcat fiind cu haine normale. Pentru sport ai nevoie de echipament special, haine fabricate, de cele mai multe ori, din materiale sintetice, precum poliesterul și elastanul. Sunt două motive principale pentru care facem acest lucru. Pe de o parte echipamentul dedicat pentru sport este mai confortabil, mai elastic și pe de altă parte se usucă mai repede, eliminând mai repede și mai eficient transpirația noastră. Această evaporare înseamnă, practic, răcirea organismului nostru. Așadar echipamentul special pentru sport ajuta mult la răcirea corpului și menținerea unei temperaturi optime la care poți depune efort.

 

Cele două tricouri testate de redactorii de la Freeride.ro, Northwave CREW Pro, cu mânecă lungă și Northwave BOMB, cu mânecă scurtă, sunt diferite însă amândouă îndeplinesc același rol, de a te asista și ajuta când faci sport.

 

Northwave CREW Pro și Northwave BOMB s-au descurcat bine la teste, însă Northwave CREW Pro a impresionat mai mult, mulțumită texturii speciale pe care tricoul o are. „Cel mai impresionant este însă cum se simte la atingere acest tricou și material”, mărturisește Dan Mazilu, redactorul care a realizat testul. „Deși „pe hârtie” nu este nimic deosebit, fiind fabricat din poliester 90% și elastan 10%, așa cum am spus deja, la atingere materialul este și fin și robust în același timp. Este greu de descris în cuvinte, cel mai bine fiind să-l încerci direct. Cusăturile sunt aplatizate, fapt care îi oferă un nivel în plus de confort.”

 

Northwave BOMB, pe de alta parte, este ceva foarte versatil, așa cum au observat și redactorii. „Fiind cu mânecă scurtă, acesta poate fi purtat cam peste tot”, spune Dan. „Eu l-am purtat și pe bicicletă, dar și la ture de drumeție la munte sau trail run. Desigur, fiind fabricat din materiale sintetice, garantează că se va usca repede, oferind răcirea corpului în timpul acestui proces. Destinația sa principală este tot enduro-mtb, însă foarte bine merge și pe gravel bike.”

 

Recenzia a fost publicată în original în revista românească de ciclism și outdoor Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Tricourile Northwave CREW Pro și Northwave BOMB sunt disponibile în România prin rețeaua noastă de comercianți la prețurile de 339 lei respectiv 246 lei. Northwave CREW Pro este disponibil în culoarea neagră în timp ce Northwave BOMB este disponibil în culorile negru, bleumarin, alb/auriu, gri închis/gri, verde (forest)/gri.