Northwave Veloce Extreme câștiga iF Design Award 2024!

Pantofii de șosea Northwave Veloce Extreme câștiga premiul iF Design Award, ediția 2024! Noii Veloce Extreme sunt modelul de top din gama pantofilor pentru ciclism șosea. Aceștia au fost proiectați împreună cu campionul olimpic Filippo Ganna.

Este o distincție prestigioasă, o piatră de hotar ce confirmă mândria și excelența italienilor de la Northwave. La acest concurs Veloce Extreme au fost singurii pantofi acceptați și jurizați la categoria „pantofi ciclism”, scoțând în evidență valoarea proiectului care combina tehnologie, atitudinea științifică și estetica.

Noii Northwave Veloce Extreme sunt considerați de juriul de la iF Design Award drept „hiper performanți, mulțumită tălpii din carbon Powershape HT în primul rând. Transferul de putere de la ciclist la pedale a fost optimizat și la fel și angajamentul muscular al piciorului. Designul unic al tălpii dispune de o coadă asimetrică din carbon, proiectată pentru a oferi libertate de mișcare și adaptibilitate ușoară călcâiului. Sistemul patentat Northwave Poweshape pentru arcul piciorului funcționează și pe post de extra boost, susținând piciorul și oferind confort în timpul efortului.

Pentru a obține premiul, Veloce Extreme a fost evaluat de nu mai puțin de 132 de experți internaționali independenți, premiul fiind acordat pe baza inovației de produs combinat cu designul și manufacturarea produsului în Italia.

Noii Northwave Veloce Extreme sunt disponibili în România prin rețeaua noastră de comercianți la prețul de 1.839 lei în variante de culoare alb cu inscripție NW neagră.