Noutate pentru 2022! Mănușile Northwave Fast Scuba, testate de Freerider.ro!

Varietatea tipurilor și modelelor de mănuși pentru ciclism este impresionantă. De la groase sau subțiri, tehnice sau pentru amatori, oferta este practic nelimitată. Există însă și modele mai deosebite, complet diferite față de cele cu care ne-am obișnuit. Este și exemplul mănușilor Northwave Fast Scuba construite integral din neopren, același material folosit și la costumele scufundătorilor la mare adâncime, unde temperatura apei este extrem de mică. De aici și numele mănușilor, “Scuba”.

test manusi bicicleta iarna northwave fast scuba 04.jpg

La acest început de sezon rece, revista de ciclism și outdoor Freerider.ro le-a testat, iar rezultatele au fost cât se poate de bune. “Noile Northwave Fast Scuba, lansate recent pentru sezonul 2021-2022, mi-au plăcut foarte mult”, spune Dan Mazilu, redactorul care le-a folosit și testat. “vor deveni mănușile mele principale pentru plimbări și antrenamentele de iarnă. Și nu doar la ciclism ci și alergare. Țin bine de frig, dar e drept că treaba asta e subiectivă. Dacă ești friguros, posibil să fie prea puțin pentru tine. Pe de alt parte, dacă reziști și obișnuiești să pedalezi și la mai puțin de zero grade, atunci mai degrabă te gândești cum să-ți protejezi fața, pentru că mâinile vor rezista, inserate în aceste Northwave Fast Scuba”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Mănușile Northwave Fast Scuba au un preț recomandat de 169 lei și sunt disponibile în România prin rețeaua de comercianți Bikefun.