Ochelarii Merida PRO Race testați și apreciați de Freerider.ro!

 Ochelarii sport nu sunt simpli ochelari, pentru că în afară de filtratul luminii și a radiațiilor, trebuie să te și protejeze, mai ales în cazul unui accident.

Iar noii Merida PRO Race sunt exact ce trebuie, așa cum au aflat și redactorii de la revista de ciclism și outdoor Freerider.ro, când au spus că “am testat aproape toate situațiile, iar prin Merida PRO Race vezi absolut perfect”.

Merida PRO Race vin la set, care cuprinde tocul rigid de transport, săculețul din microfibră de transport cu care-i și poți șterge, pernițe de nas de rezervă și două lentile de rezervă, una gri și una complet transparentă.

Cel mai important de menționat este că lentila principală, cea colorată, este fotocromatică, devenind aproape complet transparentă când nu este lumină suficientă (cer înnorat, ploaie, seară), închizându-se la culoare când soarele devine puternic.

“Sincer, cel mai mult contează cum se vede prin ei, iar prin Merida PRO Race se vede absolut sublim”, concluzionează redactorii de la Freerider.ro care au folosit și testat acești ochelari.

Recenzia a fost publicată în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Ochelarii sport Merida PRO Race sunt disponibili în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețul de 409 lei.