PANTOFII NORTHWAVE HAMMER PLUS

Conceput pentru XC, cu o talpă inovatoare care flexează acolo unde este nevoie și inserții mari de cauciuc pentru confort și stabilitate maximă. Oferind tot ce este mai bun din know-how-ul Northwave în domeniul off-road, Hammer Plus se bazează pe versatilitate, fiind partenerul perfect pentru oricine care prioritizează relaxarea și aventura atunci când pedalează.
 
240808 NW Hammer P 1
 
Reziliența, capacitatea de a se adapta la mediu, capacitatea de a simți și de a urmări schimbarea: aceasta este ceea ce face ca lumea și filosofia Gravel să fie atât de atractive, fie că este vorba de o aventură de o după-amiază sau de o plimbare mai lungă cu bicicleta. Revoluția Gravel a avut un impact major asupra lumii produselor de ciclism, unde rigiditatea - inspirată de căutarea performanței maxime - nu mai este singura dogmă, dar flexibilitatea devine o valoare din ce în ce mai importantă pentru cicliștii cu nevoi diferite.
Flexibilitatea este, de asemenea, la baza noului pantof 2024 de la Northwave, Hammer Plus, pe care producătorul italian l-a conceput folosind vasta sa experiență în Cross Country pentru a crea pantoful perfect pentru pasionații de Gravel.
Meritul principal revine designului inovator al tălpii Jaws Evo, care - pentru un pantof de ciclism - oferă un confort și o eficiență remarcabile la mers. Totul fără a sacrifica suportul și protecția piciorului, asigurând un transfer eficient de putere către pedale. Astfel, vă puteți bucura pe deplin de fiecare moment pe bicicletă.
 
240808 NW Hammer P 2
 

JAWS EVO, UN NOU CONCEPT DE DESIGN AL TĂLPII

Principalul avantaj al noului design al tălpii Jaws Evo este că oferă atât eficiență la pedalare, cât și confort în mersul pe jos, ceea ce este esențial pentru cicliștii cărora le plac traseele mai accidentate.
Hammer Plus dispune de un sistem îmbunătățit de flexie și de susținere pentru „toe box” (secțiunea de sub degetele de la picioare, în fața perniței piciorului), conceput pentru a se adapta pentru laba piciorului și a optimiza mișcarea de pedalare: un design care se bazează pe decenii de experiență Northwave în lumea ciclismului montan și a cross country-ului.
Partea din față a piciorului prezintă o zonă de flexie care oferă un confort de mers fără precedent pentru un pantof tehnic de acest tip, în timp ce tălpile mari din cauciuc garantează o tracțiune excelentă pe toate tipurile de teren. Prin extinderea lungimii zonei de fixare a crampoanelor, noul model oferă un spațiu amplu și o reglabilitate maximă pentru toți utilizatorii, facilitând găsirea punctului optim de fixare a crampoanelor.
Jaws Evo este, prin urmare, o talpă versatilă cu o flexibilitate de neegalat. O talpă care iese în evidență atât pe șosea, cât și pe trasee, deoarece este disponibilă în culori care se asortează cu partea superioară a pantofului.
 
240808 NW Hammer P 3
 
SLW3: SISTEMUL DE ÎNCHIDERE PATENTAT NORTHWAVE
Pantofii Hammer Plus combină inovația tălpii Jaws Evo cu precizia și fiabilitatea sistemului X-Dial SLW3, care permite o închidere micrometrică și ultra-rapidă. Mecanismul este compact, ușor, ușor de schimbat și extrem de ușor de utilizat: rotiți dispozitivul de blocare a cadranului pentru a strânge pantoful rapid și precis și apăsați maneta superioară pentru a face ajustări de precizie (eliberare), chiar și în timpul pedalării. Pentru a deschide complet pantoful, este suficient să ridicați maneta și să eliberați mecanismul.
În cazul pantofului Hammer Plus, sistemul SLW3 este completat de o curea Velcro în partea inferioară pentru o potrivire și mai precisă și personalizabilă.
 
PROTECȚIE ȘI RESPIRABILITATE
Partea superioară a pantofilor Hammer Plus, perforată, cu construcție unibody, este ușoară, respirabilă și fără cusături pentru a evita punctele de presiune deranjante. Întăririle TPU termosudate  în zona degetelor și pe partea inferioară a feței pe toate părțile oferă protecție împotriva loviturilor, zgârieturilor și a numeroaselor impacturi mici și neașteptate care pot apărea în timpul unei drumeții Gravel. 
 
240808 NW Hammer P 4
 
DISPONIBIL ȘI OPȚIUNE WIDE FIT (MODEL MAI LAT)
Hammer Plus este disponibil în patru culori - alb, negru, gri argintiu și verde - precum și în versiunea Wide Fit (negru), concepută pentru a se potrivi unei tălpi mai late. Hammer Plus WMN este o versiune  damă, în negru, cu ornamente irizante, care își schimbă culoarea.
Noul model Hammer, prezentat alături de Hammer Plus, diferă de „fratele său mai mare” doar prin închidere, adică are trei curele Velcro în loc de sistem SLW3.
 
HammerPlus 80242027-47
Northwave Hammer Plus
Detalii produs