Proaspăt lansata Merida ONE-SIXTY FR a fost deja testată și lăudată!

 Cu noua ONE-SIXTY FR, Merida vrea să ofere o bicicletă și mai robustă, dar și mai accesibilă ca preț, care poate fi folosită în cele mai extreme situații, de la concursuri de enduro și downhill la zile întregi de distracție în bikepark. Nu degeaba cadrul este clasificat a fi de Categorie 5, garanția pentru cadru fiind de 5 ani.

Recent lansata Merida ONE-SIXTY FR a făcut deja înconjurul lumii fiind testată de cele mai prestigioase reviste de profil din lume, revista Mountain Bike Rider fiind una dintre ele. “Componente robuste adecvate, suspensie DVO bine aleasă, sistem modern de alegere a măsurii cadrului, preț bun, pregătită de bike park imediat ce o scoți din cutie”, spun redactorii la finalul recenziei lor.

În testul celor de la MBR, noua Merida ONE-SIXTY FR a fost testată la evenimentul EX Enduro. “Este clar că bicicleta are tot ce îi trebuie și e suficient de solidă pentru ca totul să meargă bine”, mărturisește Mick Kirkman, redactorul care a testat-o.

Recenzia a fost publicată în original în revista Mbr.co.uk și poate fi citită în întregime aici. Noua Merida ONE-SIXTY FR va fi disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți începând cu martie 2024, în varianta de echipare 400, la prețul de 12.390 lei, în variantele de cadru scurt, mediu și lung.