Recenzie absolut excelentă pentru noua Merida ONE-SIXTY pentru enduro!

 Noua Merida ONE-SIXTY, pentru endur-mtb, a fost testată și de foarte cunoscuta revistă Bikerumor.com. Modelul testat a fost ONE-SIXTY 6000, iar testul a fost deosebit de amănunțit.

La noua ONE-SIXTY, Merida a schimbat sistemul ansamblului suspensiei spate, instalând un aranjament ce are la bază flexibilitatea țevilor cadrului. Această metodă permite eliminarea rulmenților din punctele de pivotare și, de asemenea, se reduce puțin și din greutate.

„Când am început să mă aventurez pe poteci, bicicleta era în elementul ei”, spun redactorii care au testat bicicleta. „Navigând pe potecile mele preferate, am găsit repede un ritm bun, semn clar că bicicleta este bine echilibrată. După ce m-am dat de câteva ori, am reușit să fac bicicleta sa meargă foarte-foarte bine.

„Susținerea pe care o primești de la ONE-SIXTY când ești la jumătatea cursei suspensie, o face să se simtă foarte pozitiv”, continuă redactorii. „Este ca și cum îți spune tot timpul «ești bine» sau «te acopăr eu». Oferă o platformă sigură cu care te poți infige la maxim pe apexul virajelor, atunci când îi dai cu adevărat maxim la vale”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Bikerumor.com și poate fi citită în original aici. În România bicicleta Merida ONE-SIXTY este disponibilă prin rețeaua noastră de comercianți în variantele 500 și 700, cu cadrul din aluminiu, la prețurile de 13.790 lei respectiv 16.990 lei.