Recenzie foarte bună pentru noii Northwave KINGROCK GTX Plus venită de la Freerider.ro

Iarna nu trebuie să-ți oprești turele de bicicletă, indiferent dacă e vorba doar de plimbări sau antrenamente și concursuri. E drept că este frig, însă dacă ești îmbrăcat/ă corect, poți rezista temperaturilor scăzute. Ba chiar poate fi plăcut!

Revista Freerider.ro a testat de curând noii pantofi Northwave KINGROCK GTX Plus pentru ciclism de iarnă, iar rezultatele au fost excelente! “Northwave KINGROCK GTX Plus sunt printre cei mai performanți pantofi de iarna ai producătorului italian”, spune Dan Mazilu, redactorul care a realizat testul.

„Pantofii sunt construiți, practic, din două părți. Partea inferioară, rigidă și partea superioară, elastică. Partea de sus este formată dintr-un neopren de grosime destul de mare, material elastic care îți permite să încalți ușor pantofii”, continuă Dan, în timp ce încerca să vadă cum se simte cu ei în picioare la temperaturi mici.

„Astfel, în cea mai friguroasă tură pe care am făcut-o cu ei, o tură de iarnă pedalată la minus grade, în regiunea viticolă Dealu Mare, nu cea din clipul de pe Transfăgărășan, am fost încălțat tot cu șosete de vara, construcția și căptușeala pantofilor protejându-mă fără probleme”, spune Dan.

Interiorul este căptușit și flaușat, e un fel de blăniță. Însă, ca în cazul tuturor pantofilor de iarnă pentru ciclism, căptușeala nu pot fi prea groasă pentru că ar deveni greu de manevrat și incomod. Astfel, Northwave KINGROCK GTX Plus arată la exterior la fel ca un pantof normal, în ciuda căptușelii, mult mai consistente, comparativ cu ce găsești la un pantof de ciclism pentru vară.

Northwave KINGROCK Plus GTX sunt disponibili în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețul de 1.235 lei. Recenzia a fost publicată în original în revista românească de ciclism și outdoor Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Vizitează cel mai apropiat magazin de biciclete dealer Bikefun din zona ta și vezi cum ți se potrivesc pe picior.