RennRad a premiat cursiera Merida Scultura 5000 cu distincția „Cea mai bună alegere pentru confort”

 Revista germană de ciclism RennRad a testat cursiera Merida SCULTURA 5000 ca parte a grupului „Bestsellers”, cu o recenzie excelentă ce a culminat cu bicicleta să fie premiată la categoria „Alegerea pentru confort”.

Noua Merida Scultura a fost proiectată să maximizeze confortul, dar și greutatea redusă și performanțele aerodinamice. Așadar este plăcut de văzut că designul S-Flex al tijei de șa a fost apreciat de redactorii care au spus că „tija de șa flexează foarte mult, oferind astfel mult confort, făcând ca bicicleta să fie interesantă pentru ture lungi și maratoane de ciclism”. De asemenea au mai spus că „factorul de confort la pedalare este unul din punctele forte ale cursierei Scultura 5000”, bicicleta oferind „un nivel foarte ridicat de finețe la rulare”.

Concluzia redactorilor este cât se poate de grăitoare, întrucât au conchis că „Merida Scultura 5000 este potrivită pentru multe tipuri de cicliști, fiind proiectată pentru ture lungi, versatilitate, confort, finețe la rulare, fiind bine gândită și echipată la standarde înalte”.

Recenzia a fost publicată în revista RennRad fiind disponibila în original aici. În România cursiera Merida SCULTURA 5000 este disponibilă prin rețeaua noastră de comercianți, în 4 variante de culori (verde-toamnă negru; Bahrain Victorious Team Replica; argintiu negru și verde-ceață negru) la prețul de 12.290 lei (primele două culori), respectiv 11.890 lei (ultimele două culori).