Revista Cyclist laudă cursiera Merida SCULTURA 7000 pentru „sentimentul de viteză” și „manevrabilitatea excelentă”

Revista Cyclist vine cu o recenzie foarte pozitivă pentru noua cursieră Merida SCULTURA 7000, spunând că „sentimentul de viteză pe care îl ai este accentuat de manevrabilitatea excelentă”, la care se adaugă specificațiile valoroase precum cadrul și furca din carbon, roțile din carbon și transmisia wireless cu powermeter inclus.

„Cursiera reacționa imediat când aplicam putere, atacând urcările cu ușurință surprinzătoare”, spune Charlotte Head care a testat bicicleta. Scos în evidență a fost și echilibrul dintre performanță și confort. „Manevrabilitatea foarte bună s-a potrivit bine cu rigiditatea eficientă, dar nu agresivă. A rezultat așa o cursieră pe care te simți rapid, dar care nu-ți va face dinții să-ți tremure în gură”.

Recenzia a fost publicată în original în revista Cyclist și poate fi citită în întregime aici. În România cursierele Merida SCULTURA sunt disponibile prin rețeaua noastră de comercianți la prețuri variind între 4.690 lei și 23.490 lei în funcție de materialul cadrului, aluminiu sau carbon și componente.