Serie impresionantă de recenzii pozitive pentru Merida!

În ultimele câteva săptămâni, o serie întreagă de recenzii excelente pentru Merida, au fost publicate. În special despre noua Merida ONE-SIXTY pentru enduro, dar și pentru gravelul electric Merida eSILEX.

Pentru început, echipa de la IMB (International Mountainbike Magazine), a lăudat proaspăt lansata Merida ONE-SIXTY 10K spunând că este „neapărat de pus pe lista scurtă a dorințelor”. Pe lângă review-ul detaliat, redactorilor de la IMB le-a plăcut, de asemenea, concursul de mtb enduro THE MERIDA EX, povestind despre acesta în numărul 72 al revistei. Articolul detaliat poate fi găsit aici, în revista IMB.

Și redactorii de la MBR au fost, în egală măsură, impresionați de noua Merida ONE-SIXTY, mai precis modelul 8000, spunând că este „a rollicking good bike”. Cu alte cuvinte, „o super bicicletă”. Recenzia poate fi citită aici.

După recenzia video, britanicii de la MBUK au revenit cu recenzia scrisă în numărul 414 al revistei lor, declarația finală despre Merida ONE-SIXTY 8000 fiind: „fabulos de lină, foarte bine echipată și foarte bine proporționată – bravo Merida!” Mai multe detalii ale review-ului pot fi găsite aici.

Și germanii de la revista MOUNTAINBIKE au testat modelul ONE-SIXTY 8000, recenzia lor fiind extrem de favorabilă. Au fost impresionați de performanțele bicicletei atât la vale cât și la deal. Au mai spus că este „o bicicletă excelentă și versatilă, pentru zile epice în șa. Manevrabilitatea și suspensia sunt de top. De asemenea, bicicleta confirma atenția maximă la detaliu”. Recenzia poate fi citită aici.

Tot despre Merida ONE-SIXTY au vorbit si redactorii de la Wideopen. Ei au testat modelul entry-level cu cadru de carbon, mai precis Merida ONE-SIXTY 6000. „Merida a creat o bicicletă cu care poți merge la concurs așa cum este, direct scoasă din cutie și cu care, probabil, vei merge mai repede decât ce aveai înainte. Povestea întreagă poate fi citită aici.

Însă nu doar segmentul enduro s-a bucurat de atenție. Germanii de la BIKE BILD au testat gravelul electric Merida eSILEX 400 și au fost impresionați de versatilitate, confort și „fun factor”-ul pe care aceste biciclete îl au. Testul poate fi citit aici.