Team Bahrain Victorious intră în 2024 cu noi culori

Pentru sezonul competitional 2024 Team BAHRAIN VICTORIOUS, care concurează pe cursiere Merida, își va schimba înfățișarea. Culorile roșu, portocaliu și negru vor fi înlocuite cu alb, auriu, verde-albastru și albastru închis. Fiind furnizorul de biciclete al echipei, Merida prezintă noile Reacto, Scultura și Warp TT.

Anul acesta la Turul Franței, echipa a concurat în echipament special „Pearl Edition”, culoarea albă perlată fiind cea predominantă, bicicletele Merida fiind și ele colorate într-un mod asortat. Pentru 2024 aceste culori speciale vor fi păstrate, dar cu câteva modificări. Culoarea predominantă alb perlat, păstrată pe cadru și furcă, face referire la tradiția cultivării și comerțului cu perle pe care Bahrain o face dintotdeauna. Este industria principală a țării și puterea sa economică.

Accentele aurii de pe cadru se referă la Regatul Bahrain, în timp ce detaliile verde-albastru reprezintă cele două mări care înconjură țara. Trecerea de la negru la albastru închis, prezentă pe top tube și pe interiorul brațelor furcii, se referă la țelurile de sustenabilitate stabilite de UCI și pe care Team BAHRAIN VICTORIOUS s-a angajat să le respecte.

De-a lungul sezonului, în fucție de competiția la care participă, cicliștii BAHRAIN VICTORIOUS vor putea alege între Merida REACTO – cursiera aerodinamică, Merida SCULTURA – cursiera ușoară și confortabilă și Merida WARP TT – cursiera dedicată curselor de contratimp.

Cât privește echiparea bicicletelor, aceasta nu va fi schimbată, fiind dovedit în timp că este fiabilă și performantă. Vorbim de transmisie și frâne de la Shimano, roți Vision și cockpit FSA. La toate acestea se adaugă anvelopele Continental, suporturile Elite pentru bidoanele de apă și confortabilele șei Prologo.

Bicicletele de șosea Merida înzestrate cu noile culori alb, auriu, verde-albastru și albastru închis, vor fi disponibile în România prin rețeaua noastră de comercianți, începând cu luna aprilie 2024.