Test – Bryton Rider 750 SE

Bryton nu stă degeaba și lansează periodic noi produse, sau le actualizează pe cele mai vechi. Este și cazul noului Bryton Rider 750 SE “Special Edition”, care vine cu îmbunătățiri de software, hardware, performanțe și design față de Bryton Rider 750.

În primul rand, noul Bryton Rider 750 SE vine cu un design nou, mai rotunjit față de pătrățosul Rider 750. Personal îmi place mult mai mult, e mai elegant și, practic, mai modern. Apoi, este echipat cu mufă USB-C, pentru încărcare mai rapidă și comunicare mai rapidă cu un laptop când faci update de firmware sau instalezi gratuit hărți noi, în plus față de cele deja preinstalate.

b2.jpg

O altă îmbunătățire față de modelul anterior este posibilitatea de rerutare offline. Înainte computerul trebuia să fie conectat la telefon, iar telefonul trebuia să aibă net. Acum, la noul Rider 750 SE nu mai este nevoie. Dacă greșești traseul, re-rutarea se va face automat. Și autonomia bateriei este mai mare acum, fiind estimată la 24 ore față de 20 ore cât era la modelul anterior. În teren am găsit valoarea puțin exagerată, bateria ținând undeva la peste 20 ore, dar nu chiar 24. Pe de altă parte, dacă faci ture foarte lungi, cum ar fi randonneurs, ciclocomputerul poate fi încărcat în mers, de la o baterie externă pusă undeva pe bicicletă, într-o borsetă.

Citește mai departe pe freerider.ro 

Pagina produsului aici.