Test complet pentru Bryton Rider S800 la revista Freerider

Cel mai nou model de ciclocomputer a fost lansat de Bryton. Se numește Rider S800, “S” însemnând seria specială “Sport” a celor de la Bryton.

Bryton Rider S800 este un ciclocomputer complex și complet care se luptă de la egal la egal cu cele mai „deștepte” și deosebite ciclocomputere concurente de pe piață, dar la preț mai bun. Asta se vede cel mai bine la prețul celor două variante Bryton Rider S800 E și Bryton Rider S800 T, pachetul T având inclusiv și senzorii incluși.

Ciclocomputerul a fost îndelung testat de redactorii revistei românești de ciclism Freerider.ro, iar concluziile lor sunt cât se poate de pozitive. „Din categoria celor mai avansate ciclocomputere de pe piață este și Bryton Rider S800, cel mai nou model al brandului taiwanez. Din start, avantajul acestei mărci este că oferă cam toate specificațiile mărcilor premium, dar fără să aibă și prețul „premium””, spun ei.

31_resize.jpg

Bryton Rider S800 are dimensiuni generoase, făcând parte din categoria Premium a ciclocomputerlor de bicicletă. De asemenea și ecranul color și tactil este mare, acesta făcând loc la nu mai puțin de 12 câmpuri cu informații. „Mi-a plăcut ecranul mare, care oferă 12 câmpuri de informații, la rândul lor cu font mare, ușor vizibil în timpul pedalatului”, spune Dan Mazilu, redactorul care s-a ocupat de test. „Asta înseamnă că nu vei avea nevoie de mai mult de un ecran, maxim două, pentru a afișa toate informațiile necesare.”

Ciclocomputerul Rider S800 este plin de funcții utile unui ciclist, atât amator cât și profesionist. Spre exemplu funcția Climb Challenge, care îți arată câte urcări ai de făcut. „Navigația merge bine și, foarte utilă este și funcția Climb Challenge care, practic, elimină întrebarea „Cât mai avem?!””, continuă Dan la testul sau.

30_resize.jpg

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Ciclocomputerul Bryton Rider S800 este disponibil în România prin rețeaua noastră de comercianți la prețul de 1.899 lei pentru varianta „E” și 2.299 lei pentru varianta „T” care include și senzorii de puls, cadență și viteză.