Test cu Northwave Bomb și Edge, realizat de Freerider.ro!

Echipamentul dedicat pentru ciclism este special, întrucât este tehnic și funcțional, gândit special așa, pentru a se potrivi nevoilor cicliștilor. Este și cazul echipamentului de față, testat de revista românească de ciclism Freerider.ro, mai precis pantalonii lungi Northwave Bomb și tricoul cu mânecă lungă Northwave Bomb, plus pantalonii scurți Northwave Edge.

Acest echipament este îndreptat mai mult spre disciplinele trail, all-mountain și enduro mtb, mergând foarte bine și la gravel. Motivul este croiala relaxată pe care acest echipament îl are, în contrast cu echipamentul mulat care se folosește la concursurile de mtb cross country și șosea.

„Aceștia sunt cei mai interesanți din setul de trei piese testate toamna asta”, spune redactorul Dan Mazilu, referindu-se la pantalonii lungi Northwave Bomb. „În primul rând am observat că și aceștia sunt oarecum mulați. Nu la fel cum găsești la mtb cross country sau șosea, dar oricum, destul de strâmți, mai ales în partea de jos.”

02_resize.jpg

Pantalonii sunt gândiți să se poată regla ușor în funcție de dimensiunile tale. „Pantalonii se închid cu velcro și un „clichet” interesant care are și rol de reglaj, cât de tare vrei să strângi pantalonii pe tine. Este un sistem bun și robust care oferă o gamă foarte largă de reglaj”, continuă Dan în recenzia sa.

Următorul testat a fost și tricoul cu mânecă lungă Northwave Bomb, disponibil și în varianta cu mânecă scurtă, dar și pantalonii scurți Northwave Edge, aceștia din urmă foarte utili în timpul turelor pe vreme caldă.

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro ți poate fi citită în întregime aici. Echipamentul Northwave este disponibil în România prin rețeaua noastră de comercianți, la prețurile de 459 lei pentru pantalonii Northwave Bomb, 265 lei pentru tricoul cu mânecă lungă Northwave Bomb, 239 lei pentru tricoul cu mânecă scurtă Northwave Bomb și 353 lei pentru pantalonii scurți Northwave Edge.