Test excelent pentru proaspăt lansata Merida Silex 2024!

 Recent, noul gravel bike Merida Silex a fost lansat în Italia. Revista românească de ciclism și outdoor Freerider.ro a fost prezentă la fața locului și, de-a lungul celor trei zile cât a durat prezentarea, a și testat bicicleta, reușind astfel să-și facă o părere bine documentată despre noul gravel bike.

 

„Noua Merida Silex, lansată acum, dar destinata sezonului 2024, dispune de un cadru cu o formă complet nouă”, spune Dan Mazilu, redactorul care a testat bicicleta. “Dacă vechea Silex arata interesant sau „ciudat” după unele opinii, în special datorită țevii head-tube extrem de lungi și țevii top-tube foarte înclinată, astăzi noua Silex arată normal.”

 

Noul Silex este însă și mai confortabil decât modelul anterior, iar asta se datorează cadrului din carbon sau aluminiu care este mai bine conceput. “Nu mică mi-a fost surpriza când, testând noul Silex, varianta 7000 carbon, am simțit că noul cadru se simte aproape la fel de compliant și confortabil ca Silexul meu personal, însă fără să aibă nicio suspensie! Asta da evoluție!”, mărturisește Dan.

 

Recenzia a fost publicată în original în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Noua Merida Silex va fi disponibilă în România începând din ianuarie 2024 prin rețeaua noastră de comercianți, la prețurile de:6.190 lei Merida Silex 200 aluminiu
7.790 lei Merida Silex 400 aluminiu
11.490 lei Merida Silex 700 aluminiu
10.490 lei Merida Silex 4000 carbon
14.690 lei Merida Silex 7000 carbon.