Test relavant făcut de Singletrack Magazine pentru Merida BIG.TRAIL 400!

 Revista @Singletrackmagazine a testat hardtail-ul Merida BIG.TRAIL 400 concluzionând la final că bicicleta “a nimerit ce era esențial” și că este o “mică bicicletă super distractivă”.

Merida BIG.TRAIL 400 poate nu are “eticheta” altor mărci de renume însă în ceea ce privește caracteristicile esențiale, acestea sunt prezente. Este părerea redactorilor de la Singletrack Magazine care au testat bicicleta.

“Este o bicicletă extremă?” se întreabă redactorii, răspunsul lor fiind că nu se poate spune cu precizie. Este undeva la mijloc, între geometria progresivă regăsită la alte biciclete de acest gen și genul de bicicletă pe care vrei să te dai întreaga zi. “Cu siguranță nu este ceva pentru cross-country”, mărturisesc redactorii.

“Merida Big.Trail este pregătita pentru ture serioase”, spun redactorii. “Bicicleta are potențialul de a susține ture de lungi durată și distanță, cât și un unghi suficient abrupt al tijei de șa”.

Recenzia a fost publicată în original în revista @Singletrackmagazine și poate fi citită în întregime aici. Merida BIG.TRAIL 400 este disponibilă în România prin rețeaua noastră de distribuție la prețul de 5.990 lei. În afară de versiunea 400, Merida BIG.TRAIL este disponibilă în alte trei variante de echipare, mai precis BIG.TRAIL 200, 500 și 600 la prețuri de la 4.990 lei la 8.390 lei, dar și în varianta „doar cadrul” la prețul de 2.450 lei, redus la 1.990 lei.