Test reușit pentru Merida CROSSWAY 300 la Freerider.ro

 Revista de ciclism și outdoor Freerider.ro, a testat de curând bicicleta Merida Crossway 300. Aceasta este o bicicletă în primul rând optimizată pentru oraș, dar care poate fi folosită și în afara orașului, chiar și în afara asfaltului.

 

Redactorii de la Freerider.ro au testat-o, iar rezultatele au fost cât se poate de bune. „Mi-a plăcut bicicleta din punct de vedere al echipării și personalizării, fiind compatibilă cu foarte multe activități de agrement în aer liber sau utilitare în oraș”, spune Dan Mazilu, redactorul care a făcut recenzia. “Din punct de vedere al confortului, bicicleta este, iarăși, foarte bună. Geometria este gândită pentru confort, iar componentele sunt alese corect. Din punctul meu de vedere este o excelentă bicicletă pentru oraș și agrement însă dacă vrei să o folosești mult și în oraș, gândește-te să înlocuiești axul roților și șurubul de la tija de șa cu un set cu antifurt”.

 

Merida Crossway 300 este echipată cu multe componente specifice deplasărilor urbane, cum ar fi tija de șa cu amortizare sau pipa cu reglare verticală. Ambele au rolul de a-ți netezi drumul și face deplasarea mai plăcută. Pipa, mulțumită reglajului vertical, poate fi ajustată în așa fel încât poziția spatelui tău să fie cât mai confortabilă cu putință.

 

Recenzia a fost publicată în revista Freerider.ro și poate fi citită în întregime aici. Merida Crossway 300 este disponibilă în România prin rețeaua noastră de comercianți, în doua variante de culoare, argintiu mat și verde închis și două variante de cadru, de damă și bărbătesc, la prețul de 4.690 lei.