Transportă-ți inteligent sculele pe bicicletă, cu Merida Hide & Seek Tool

Nu sunt rare situațiile când în natură vrei să fii doar tu și bicicleta ta. Fără bagaje, fără accesorii, fără rucsac, fără alte probleme. Totuși, fără un minim de scule la tine, este riscant să te aventurezi. O pană poate veni din senin, ca să nu mai spunem de un lanț rupt sau chiar și un șurub slăbit undeva.

Dacă ești genul căruia îi place să-și mențină bicicleta curată, nu doar de murdărie ci și de accesorii, atunci setul de scule Merida Hide & Seek ar trebui să ți se potrivească, întrucât este ascuns în ghidon. Sculele Merida Hide & Seek înlocuiesc aproximativ jumătate din sculele tradiționale de care ai nevoie când ești cu bicicleta la plimbare sau concurs, toate putând fi instalate și ascunse practic, în cele două capete ale ghidonului.

scule ghidon bicicleta merida hide & seek 04.jpg

Merida Hide & Seek Tool este formată din două „dopuri” de ghidon, dar care se prelungesc spre interior cu un suport în care ai instalate sculele. În primul suport ai doar un clește, dar care îndeplinește trei roluri: este levier pentru dejantarea anvelopei, clește pentru desfacerea zalei rapide din lanț și suport pentru za rapidă de rezervă.

scule ghidon bicicleta merida hide & seek 03.jpg

Celălalt suport include următoarele scule: hexagonale de 3, 4, 5 și 6 mm, cheie torx T25, șurubelniță cu cap în cruce și set pentru repararea anvelopei tubeless, care include: pilă pentru șlefuirea găurii care urmează a fi astupată, ac de inserție pentru șnur și 5 șnurulețe pentru astuparea găurii. De asemenea, suportul dispune de o parte metalică filetată în care se înșurubează acul de inserție, pentru a-ți oferi forță mai mare când o folosești. De asemenea, setul include și o tijă metalică pe care o folosești ca pârghie, pentru a utiliza biții.

Toate piesele ansamblului Merida Hide & Seek Tool sunt compacte și de foarte bună calitate, iar faptul că sunt inserabile în ghidon, înseamnă că poți folosi restul de spațiu disponibil pe bicicletă, pentru alte lucruri.

Setul Merida Hide & Seek Tool are prețul recomandat de 255 lei și este disponibil în România prin rețeaua noastră de comercianți.