Germanii de la Radfahren iubesc noua Merida SILEX 7000

Încă de la lansarea sa gravelul Merida SILEX 7000 a primit numai laude din partea presei internaționale și autohtone, iar acestea nu contenesc să vină. Una dintre ultimele publicații care a testat bicicleta gravel Merida Silex 7000 a fost revista germană Radfahren, care i-a acordat calificativul „Foarte bun”.

Merida SILEX 7000 este al 2lea model sub modelul de top Merida SILEX 10K, aceasta din urmă beneficiind de același cadru ca modelul 7000, dar componente mai avansate, cum ar fi transmisie electronica în loc de manuală și tijă de șa dropper în loc de tijă normală din carbon.

În testul lor revista Radfahren a scos în evidență geometria inspirată din mtb care oferă acestui gravel o distribuire egală a greutății plus manevrabilitate și stabilitate, în special pe coborârile dificile off-road. Redactorii au fost impresionați și de confortul bicicletei, mulțumită anvelopelor de 45 mm lățime și complianța cadrului bine proiectat.

Recenzia a fost publicată în original în revista Radfahren și poate fi citită în întregime aici. În România, bicicletele Merida SILEX ne-electrice sunt disponibile prin rețeaua noastră de comercianți, la prețuri între 6.190 lei și 14.690 în funcție de materialul cadrului – aluminiu sau carbon și nivelul de echipare. Bicicletele gravel Merida Silex electrice sunt disponibile la prețuri între 14.290 lei și 16.390 lei în funcție de echipare.