Merida eONE-SIXTY 10K premiată cu Design & Innovation Award 2020

După ce bicicleta Merida eONE-SIXTY 900E a primit premiul Design & Innovation Award în 2017, mult așteptatul succesor eONE-SIXTY 10K a primit de asemenea prestigioasa distincție în 2020.

Abia lansată în mai 2019, noua Merida eONE-SIXTY 10K din carbon, a luat cu asalt scena bicicletalor electrice performante, continuând cu succes impresionanta moștenire lăsată în urmă de modelul original eONE-SIXTY. Iată ce a avut de spus echipa de la Design & Innovation Award, despre această bicicletă de top:

merida e160 10k (1).jpg

“MERIDA eONE-SIXTY 10K este cea mai nouă încarcare a unui mtb clasic, unul care deja a stabilit linii clare de referință în privința performanțelor, dominând deja un număr de teste de grup la diferite reviste de profil. De data asta, Merida a revizuit complet clasicul și a ridicat stacheta și în ce privește estetica și în ce privește perfromanța, la care a adăugat roata 29er în față.

merida e160 10k (2).JPG

Noua Merida eOne-Sixty 10K este incredibil de bine echlibrată oferind manevrabilitate foarte stabilă, și pe potecile cursive, dar și pe teren alpin dificil. Din punct de vedere al aspectului vizual, trademark-ul Merida ce vine sub forma aerisirii Thermo Gate, a permis și instalarea elegantă, internă a cablurilor, completând estetica acestui cadru din cabon.

MERIDA eONE-SIXTY 10K combină performanțe excelente la pedalare, aspect deosebit și un zgomot de fond foarte discret, la care se adaugă multe alte detalii inteligent implementate. Insistând cel mai mult pe performanță, noua Merida eONE-SIXTY 10K iese în evidență mulțumită caracterului său foarte versatil”.

Recenzia a fost publicată în original pe site-ul premiului și poate fi citită în întregime aici.

Merida eONE-SIXTY 10K are un preț recomandat de 45.900 Lei și este disponibilă în rețeaua noastră de comercianți.