Merida ONE-SIXTY primește distincția Design & Innovation Award 2023!

Merida are o lungă istorie când vine vorba de primirea premiului Design & Innovation Award. De-a lungul anilor biciclete precum eONE-SIXTY, REACTO, eSILEX, SILEX, ONE-TWENTY, eONE-FORTY EQ și SCULTURA TEAM au fost onorate cu acest premiu.

Fiind deja foarte lăudată de comunitatea și presa internațională, noua Merida ONE-SIXTY a primit și ea prestigiosul premiu Design & Innovation Award 2023, la categoria mtb.

“Odată cu lansarea noii ONE-SIXTY, Merida a livrat ceea ce multe alte mărci au promis de multă vreme: un mtb pentru enduro care poate fi ales în funcție de stilul tău de dat și mai puțin după înălțimea riderului. Acest lucru este posibil mulțumită unui concept simplu însă deștept, ce ține de geometrie și care combină o țeavă seat tube foarte scurtă cu tija de șa reglabilă hidraulic Merida Team TR. Aceasta vine cu o cursă imensă de 230 mm, de-a lungul tuturor mărimilor de cadru, permițându-ți să reglezi cursa oriunde între 30 mm și 230 mm. Acest lucru îți permite astfel să alegi mărimea cadrului bazându-te nu pe înălțimea ta de încălecare ci pe stilul tău de dat. Împreună cu conceptul special al geometriei, Merida aduce multe alte detalii utile și bine gândite, care fac din noua Merda ONE-SIXTY să fie un mtb robust și versatil pentru enduro. Dintre aceste detalii menționăm mini tool-ul de sub șa și compartimentul Essential Tool Wrap din cadru. Toate acestea fac ca eventualele reparații pe care trebuie să le faci pe marginea potecii să fie făcute ușor și fără stres”, spune juriul care a decernat premiul Design & Innovation Award 2023.